KISS - Rock the City

ROCK THE CITY 2022 -  KISS, POWERWOLF
  

Festivalul ROCK THE CITY revine in atentia publicului pe data de 16 iulie, 2022, cu americanii de la KISS, formatie aflata in turneul lor de adio. În deschidere, nemtii de la Powerwolf, Deep Waters si Saints'N'Sinners.

Prezenta grupului KISS va fi o premiera pentru Romania si va fi ultima ocazie sa-i vedeti live subegida End Of The Road, ce va incheia o cariera de 49 de ani!

Kiss si-a inceput activitatea in 1973 la New York, fiind considerat la scurt timp printre cele mai spectaculoase formatii rock si, in acelasi timp, trupa care a revolutionat conceptul de evenimente rock live. Kiss este una dintre cele mai bine vandute formatii la nivel mondial, cu peste 100 de milioane de albume vandute. Mai mult, Kiss este clasat pe primul loc in randul trupelor americane cu cele mai multe produse discografice placate cu discul de aur, 30 la numar. Dintre albumele lor, 13 au fost placate cu platina, iar trei dintre ele sunt de categorie multi-platinum. Pe 10 aprilie 2014, grupul Kiss a fost inclus in Rock And Roll Hall Of Fame.

Aparitiile live, ale trupei Kiss au creat senzatii inca din anii ‘70, fiind grupul care a facut schimbari majore in conceptul scenic si visual, cu ajutorul mastilor si al costumelor excentrice, creand accesorii si un machiaj de un mod unic, acestea definind aparitia lor scenica si care au devenit marca brandului Kiss.

End Of The Road World Tour va fi ultima ocazie sa-i vedeti pe Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer si Tommy Thayer, pe scurt Kiss, grup care a scris istorie in muzica rock si care a influentat generatii de muzicieni. Hituri care au incantat generatii de rockeri si care vor fi de nelipsit, precum: I Was Made For Loving You, Detroit Rock City si Lick It Up vor rasuna  pe scena festivalului.

Kiss in Bucuresti

In deschidere Rock The City va prezinta o intalnire cu una dintre cele mai apreciate formatii germane ale momentului, POWERWOLF, care va sustine primul sau show in Romania, dovedind o buna factura in zona muzicii power metal, cat si in prestatiile live, unde un punct de atractie il reprezinta solistul vocal Attila Dorn.

Powerwolf aduce in cardul festivalului noul album de studio Call Of The Wild, alaturi de  vechile piese de rezistenta: Armata Strigoi, Army Of The Night sau Demons Are a Girl's Best Friend printre altele.

Rock The City Festival 16 iulie 2022
Venue Romexpo, parcarea A.
Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.