KISS - Rock the City

KISS la festivalul ROCK THE CITY 2022

Festivalul Rock the City revine pe 16 iulie 2022, in Bucuresti, reprezentand in aceasta editie legendele muzicii rock – KISS si WHITESNAKE

Prezenta grupului KISS va fi o premiera pentru Romania si va fi ultima ocazie sa-i vedeti live subegida End Of The Road, ce va incheia o cariera de 49 de ani!

Kiss si-a inceput activitatea in 1973 la New York, fiind considerat la scurt timp printre cele mai spectaculoase formatii rock si, in acelasi timp, trupa care a revolutionat conceptul de evenimente rock live. Kiss este una dintre cele mai bine vandute formatii la nivel mondial, cu peste 100 de milioane de albume vandute. Mai mult, Kiss este clasat pe primul loc in randul trupelor americane cu cele mai multe produse discografice placate cu discul de aur, 30 la numar. Dintre albumele lor, 13 au fost placate cu platina, iar trei dintre ele sunt de categorie multi-platinum. Pe 10 aprilie 2014, grupul Kiss a fost inclus in Rock And Roll Hall Of Fame.

Aparitiile live, ale trupei Kiss au creat senzatii inca din anii ‘70, fiind grupul care a facut schimbari majore in conceptul scenic si visual, cu ajutorul mastilor si al costumelor excentrice, creand accesorii si un machiaj de un mod unic, acestea definind aparitia lor scenica si care au devenit marca brandului Kiss.

End Of The Road World Tour va fi ultima ocazie sa-i vedeti pe Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer si Tommy Thayer, pe scurt Kiss, grup care a scris istorie in muzica rock si care a influentat generatii de muzicieni. Hituri care au incantat generatii de rockeri si care vor fi de nelipsit, precum: I Was Made For Loving You, Detroit Rock City si Lick It Up vor rasuna  pe scena festivalului.

Kiss in Bucuresti

Alaturi de Kiss, isi vor face aparitia WHITESNAKE, care isi va incheia cariera live dupa o activitate de 44 de ani, totul aflat sub numele sugestiv The Farewell Tour, unde isi va reprezenta compozitiile care ii definesc ca Heros of Rock n’Roll prin compozitiile: Here I Go Again, Is this love, Still of the night, toate in variantele  live sub formula  David Coverdale (voc), Tommy Aldridge (bat), Reb Beach (chit), Michele Luppi (key), Joel Hoekstra (chit) si noii membrii din grup, Dino Jelusick (key, voc), si ca o noutate al ansamblului trupei se alatura de prima data prezenta feminine al Tanyei O'Callaghan la bass.

In deschidere Rock The City va prezinta o intalnire cu una dintre cele mai apreciate formatii germane ale momentului, POWERWOLF, care va sustine primul sau show in Romania, dovedind o buna factura in zona muzicii power metal, cat si in prestatiile live, unde un punct de atractie il reprezinta solistul vocal Attila Dorn.

Powerwolf aduce in cardul festivalului noul album de studio Call Of The Wild, alaturi de  vechile piese de rezistenta: Armata Strigoi, Army Of The Night sau Demons Are a Girl's Best Friend printre altele.

Rock The City Festival 16 iulie 2022
Venue Romexpo, parcarea A.
Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.