PROGRAM ȘI REGULI DE ACCES - ROCK THE CITY

București, 15 IULIE, 2022 - Festivalul ROCK THE CITY revine în atenţia publicului pe dată de 16 iulie, 2022, cu americanii de la KISS, formație aflată în turneul lor de adio. În deschidere, nemţii de la Powerwolf, Deep Waters și Saints'N'Sinners.

Rock the city 2022 - Kiss, Powerwolf, Deep Waters și Saints'N'Sinners.

Festivalul va avea loc în parcarea A din complexul Romexpo, evenimentul fiind prezentat de East European Production, D&D East Entertainment și Marcel Avram

Rugăm toți spectatorii să vină din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces și pentru a nu pierde începutul concertului!

OPEN DOORS: ORA 14.3

SAINTS'N'SINNERS - 16.00;

DEEP WATERS - 17.10;

POWERWOLF -18.45;

KISS - 21.00

La intrarea în locație, toți participanții vor fi controlați de către agenții de securitate.

Accesul cu alimente și băuturi din afara locației nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul locatiei de la care se vor  putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări.

Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind  rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani.

Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor, gravidelorsau persoanelor epileptic. Din același motiv, prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisă.

Copiii care au vârste între 3 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, pe baza unui bilet valid cu pret intreg, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Este interzis accesul cu:

 • droguri sau substane ilegale / interzise / periculoase / toxice / medicamente, cu excepția substanțelor necesare din motive medicale dovedite;
 • răcitoare sau lăzi frigorifice;
 • rucsacuri sau genți de dimensiuni mai mari de o coală de hârtie A4;
 • sticle (din sticlă sau plastic – pet), conserve, doze;
 • scaune pliabile, perne, copertine, corturi, gonflabile;
 • mâncare sau băuturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - dinafară incintei;
 • arme de orice fel, cătușe, cuțite de orice fel, cuttere, bâte,buzdugane, spray-uri cu piper, spray-uri paralizante, bâte debasabell, răngi, bastoane;
 • obiecte ascuțite, obiecte care pot tăia, obiecte periculoase deorice fel, foarfece, lame de ras, bijuterii ascuțite sau tăioase,lanțuri sau alte obiecte care pot reprezenta un pericol public;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), lumânări;
 • echipament de înregistrare audio/video, selfie sticks, trepiede, monopiede etc;
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (Tip DSLR, tip Mirrorless, tip Leica, tip GoPro);
 • Ipad-uri, tablete, laptopuri, drone;
 • biciclete, trotinete, segway;
 • obiecte care produc zgomot, fluiere, claxoane, goarne,instrumente, clopote, vuvuzele, dispozitive care produc suneteputernice electronic, mecanic sau manual;
 • bannere, postere, de dimensiuni mai mari de A3, steaguri, pături, mingi;
 • umbrele;
 • artificii, fumigene, torțe, articole pirotehnice de orice fel, sprayuri, vopsele, obiecte sau lichide inflamabile;
 • animale de companie;

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, inclusiv cu privire la următoarele:

- persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio, reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile care le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment.

Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugați să își păstreze biletele pentru control.

Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor fi nevoite să-și cumpere alte bilete.

Pe întreagă perioada a evenimentului, organizatorul, partenerii organizatorului sau presă acreditată au dreptul de a înregistra și fotografia evenimentul în condițiile comunicate la acreditare.

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.