Festivalul ”Rock the City” revine la Bucuresti în 2022: KISS, POWERWOLF & MORE

Bucuresti, 16 iulie 2022

Rock The City va prezenta in editia cu numarul 11,  pe 16 iulie 2022, legendele muzicii rock – KISS , ambele aflate in turneul lor de farewell.

Prezenta grupului KISS va fi o premiera pentru Romania si va fi ultima ocazie sa-i vedeti live subegida End Of The Road, ce va incheia o cariera de 49 de ani!

Kiss si-a inceput activitatea in 1973 la New York, fiind considerat la scurt timp printre cele mai spectaculoase formatii rock si, in acelasi timp, trupa care a revolutionat conceptul de evenimente rock live. Kiss este una dintre cele mai bine vandute formatii la nivel mondial, cu peste 100 de milioane de albume vandute. Mai mult, Kiss este clasat pe primul loc in randul trupelor americane cu cele mai multe produse discografice placate cu discul de aur, 30 la numar. Dintre albumele lor, 13 au fost placate cu platina, iar trei dintre ele sunt de categorie multi-platinum. Pe 10 aprilie 2014, grupul Kiss a fost inclus in Rock And Roll Hall Of Fame.

Din punct de vedere live, Kiss a creat senzatii inca din anii 70, fiind grupul care a facut schimbari majore in conceptul scenic si in cel visual, mastile si costumatiile excentrice, care au creat accesori si felul de machiaj care le-a definit aparitia scenica si care au devenit marca brandului Kiss.


End Of The Road World Tour va fi ultima ocazie sa-i vedeti pe Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer si Tommy Thayer, pe scurt, Kiss, grup care a scris istorie in muzica rock si care a influentat generatii de muzicieni. Hituri care au incantat generatii de rockeri si nu vor lipsi cum ar fi I Was Made For Loving You, Detroit Rock City si Lick It Up vor rasuna de pe scena festivalului.

Rock The City va prezinta o intalnire in deschidere cu una dintre cele mai apreciate formatii germane ale momentului, POWERWOLF, care va sustine primul sau show in Romania si care isi dovedeste buna factura in zona muzicii power metal, cat si prin prestatiile live, unde un punct de atractie este solistul vocal Attila Dorn.

Powerwolf isi aduce in cardul festivalului noul album de studio Call Of The Wild, cat si  vechile piese de rezistenta precum Armata Strigoi, Army Of The Night sau Demons Are a Girl's Best Friend printre altele.

Pe lângă Powerwolf, pe scenă vor mai urca și SAINS 'N' SINNERS. Saints ‘n’ Sinners vin din Turcia și abordează un Heavy clasic cu influențe de Power Metal. Sunt activi pe scena din Turcia de aproape 2 decenii, timp în care au lansat un album în 2013.

DEEP WATERS vor veni alaturi de Kiss la Bucuresti! Trupa Deep Waters a fost înființată în 2019 de către chitaristul și compozitorul Andrei Stratulat, în vârstă de 21 de ani, ca o trupă rock cu cinci membri: Nicolas Fresard, voce; Andrei Stratulat, chitara; Peter De Reyna, bas; Raul Kusak, tastaturi; Dan Alexandru, tobe.Trupa cântă însă doar piese proprii, fiind însă puternic atrasă de marile nume ale rock-ului care i-au influențat decisiv, precum: Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Humble Pie, Jethro Tull etc. Scopul DEEP WATERS este să rămâneți fideli spiritului ROCK, compunând acea muzică care va rezista testului timpului.
Rock The City Festival 16 iulie 2022
Venue Romexpo -parcarea A

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.