MALUMA - "Papi Juancho Maluma World Tour"

Bucuresti, 8 aprilie 2022

MALUMA revine in Romania

In 2018, in prima zi a festivalului El Carrusel, fanii muzicii latino l-au vazut in premiera in Romania pe Maluma, unul dintre cei mai apreciati artisti ai momentului la nivel mondial. In vara anului trecut, inplina pandemie, Maluma a editat al cincelea sau disc - “Papi Juancho“, care nu a putut fi prezentat live.

Insa, incepand cu luna septembrie a acestui an, Maluma a decis sa porneasca intr-un turneu mondial de promovare a noului album, care se va incheia in vara anului viitor. Turneul va ajunge si-n Romania, astfel ca, Maluma va reveni in Bucuresti, pe 8 aprilie 2022, cu ocazia unui eveniment ceva mai special  ce va avea loc in Pavilionul central Romexpo.

Maluma live in Bucuresti

Pe langa o serie surprize pe care Maluma le va pregati publicului roman, conceptul noului turneu, ce are o scena rotunda in mijlocul salii, va face ca artistul sa aiba o legatura mai apropiata cu fanii, iar evenimentul sa fie in cele din urma, de neuitat.

Juan Luis Londoño Arias, cunoscut drept Maluma, este un artist columbian, care s-a remarcat in 2011 prin hit-ul Farandulera, iar primul pas important l-a facut un an mai tarziu prin albumul de debut numit “Magia“. Insa, marea consacrare s-a produs in 2015 prin cel de-al doilea disc, “PrettyBoy, Dirty Boy“, material placat cu 8 discuri de platina.

De atunci, Maluma a ajuns unul dintre cei faimosi artisti latino, avand colaborari cu Jennifer Lopez, Madonna, Shakira si Ricky Martin, printre multi altii, a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, in categoria "BestLatin America Central Act", dar si la Latin Grammy Awards, pentru "Best New Artist". Ultimul saudisc, Papi Juancho, care va fi prezentat in premiera in Romania, a fost dejaplacat cu sapte discuri de platina si a intrat in mai toate topurile de specialitate, inclusiv in celebrul Billboard 200.  

Concertul va avea loc in Pavilionul central Romexpo.

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.