Comunicat de presa

Comunicat

Festivalul Summer in the City a adus muzica live, entertainment-ul de calitate
într-un festival cool & fresh

Festivalul Summer in the City a adus muzica live, entertainment-ul de calitate, un vibe pozitiv, intr-un festival cool & fresh care l-a avut in lumina reflectoarelor pe showman-ul Robbie Williams!

Doua zile de muzica energica, concerte si activari i-au electrizat pe spectatorii care au participat la festivalul Summer in the City care a avut loc in incinta Romexpo. Zeci de mii de fani ai muzicii de calitate au venit intr-un numar mare in cele doua zile ale festivalului sa il revada la Bucuresti, pe Robbie Williams, unul dintre cei mai mari entertaineri ai momentului, pe showman-ul Jason Derulo, dar si artisti tineri si talentati: Abby Roberts, Calum Scott, Editors, Nicole Cherry, Mario Fresh, DJ Orkun si DJ Riche.

“Ati fost unul dintre cele mai minunante publicuri in fata caruia am cantat. Va multumesc!”, a declarat Robbie Williams care i-a purtat pe spectatori printr-o “calatorie” unica si emotionanta prin viata sa de artist. Gandit ca o confesiune personala in fata publicului care l-a sprijinit in ultimii 25 de ani de cariera solo si 33 de ani ca artist pe marile scene ale lumii, spectacolul lui Robbie Williams i-a incantat pe toti fanii care au venit la Bucuresti prin muzica sa. Timp de doua ore a facut un show exceptional, reverente in fata publicului, a interactionat cu fanii, a impartit tricouri si a glumit cu cei veniti in numar mare, chiar si de peste hotare sa il asculte si sa il vada la Summer in the City. “Toata lumea a fost cu zambetul pe buze; a fost un lucru minunat pentru sufletul meu. Sunt recunoscator ca m-ati protejat, atunci cand nu stiati ca o faceti!” a declarat marele artist care impreuna cu publicul i-a cantat “La multi ani!” fiicei sale, Coco care a implinit patru ani chiar in ziua concertului!

Si cantaretul britanic Calum Scott a fost foarte incantat de experienta din Romania, pe scena Romexpo. In afara spectacolului care a inclus cele mai cunoscute hit-uri ale sale, el a participat activ la festivalul Summer in the City, unde a dat interviuri presei si ramas pana la final alaturi de spectatorii din tribuna VIP la show-ul lui Robbie Williams.

Sambata, 19 august spectatorii au cantat si dansat alaturi de tanara artista Abby Roberts, cunoscuta in toata lumea datorita unei intense activitati pe retele de socializare, dar si pe ritmurile a doi DJ cunoscuti: Cosmin Richea si DJ Orkan, venit special din Turcia pentru festival.

Ziua de vineri, 18 august a fost animata de tineri artisti romani, cunoscuti si iubiti de public: Eva Timush (Global Records), Mario Fresh si Nicole Cherry care au cantat live, alaturi de band-urile lor pop-rock cele mai cunoscute hit-uri, ce ruleaza in prezent pe radiourile din Romania.

Nicole Cherry a filmat impreuna cu superstarul muzicii americane Jason Derulo un scurt clip pe care l-a postat pe Instagram si care a strans deja zeci de mii de vizualizari! Ea si-a lansat in premiera la Summer in the City o melodie si l-a “imprumutat” pe bateristul, Roberto Porta echipei de muzicieni care au cantat cu Derulo pe scena festivalului.

Cu un show exceptional din care nu a lipsit dansul si coregrafia, dar si un moment de inceput animat de un DJ care a mixat cele mai cunoscute hit-uri, Jason Derulo a creat o seara plina de distractie la Summer in the City.

El le-a transmis spectatorilor din Romania intr-o limba romana perfecta ca ii iubeste, castigand popularitatea pentru si mai multi fani care il urmaresc deja si l-au redescoperit ca artist.

Festivalul Summer in the City a promovat in pauza dintre concerte mesaje legate de preocuparea pentru mediu, reducerea amprentei de carbon si colectarea selectiva a deseurilor si a propus activari cool, alaturi de principalii sponsori ai evenimentului: banca Raiffeissen si Tuborg, Kiss FM, Kanal D si D2 (parteneri media). “Suntem fericiti si multumiti ca am organizat un eveniment in care toata lumea a simtit vibe-ul acestor artisti minunati! Deja planificam urmatoarea editie a Summer in the City 2024, dori  sa reluam acest festival pentru anul urmator impreuna cu aceasi oameni minunati care au participat alaturi de noi la realizarea acestui eveniment”, au declarat organizatorii: DD East Entertainment si Marcel Avram East European Production.

Ca de obicei, numeroase celebritati locale au luat parte la acest eveniment, dar si influenceri, brand ambassadors, vedete de televiziune si solisti care s-au bucurat de exceptionalele show-uri live in inima Bucurestiului.

Parteneri: Reiffeisen, Tuborg, IaBilet.ro
Parteneri Media: Elle, KanalD, KanalD2, KissFm,Adevarul, B365, HotNews, Click, Click Pentru Femei, Daily Magazine, Garbo, Grupul Observatorul Prahovean , Happ, Kudika, News, OK, Romania Libera, Ziarul Metropolis, Zile si Nopti, Wall Street, 9AM

REGULI DE ACCES LA SUMMER IN THE CITY, 18-19 august ROMEXPO

REGULI DE ACCES LA SUMMER IN THE CITY, 18-19 august ROMEXPO

Intrarea in perimetrul de desfasurare a Summer in the City (18-19 august, ROMEXPO) este posibila doar prin locurile si la orele stabilite de catre organizator. Accesul se va face doar prin intrarile special amenajate, in zona pavilionului central ROMEXPO.

Spectatorii sunt rugati sa vina din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces si pentru a nu pierde inceputul evenimentului.

La intrarea in locatie (care va incepe la ora 15.00), toti participantii vor fi controlati de catre agentii de securitate.

Accesul in spatiul evenimentului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata evenimentului Summer in the City, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs in cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomanda prezenta la eveniment a copiilor sub 5 ani. Organizatorii avertizeaza participantii ca spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor, gravidelor sau persoanelor epileptice. Din acelasi motiv, prezenta copiilor sub 3 ani este strict interzisa.

Copiii care au varste intre 3 si 16 ani pot participa doar insotiti de parinti sau reprezentantii legali, iar cei cu varste de peste 16 ani pot participa neinsotiti. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul copilului cu varsta in intervalul 3 si 7 ani este gratuit pe baza documentelor doveditoare. Copiii cu varsta mai mare de 8 ani au acces la eveniment numai in baza unui bilet valabil.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la eveniment a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza nereguli. Se recomanda cu fermitate achizitionarea biletelor numai din punctele si website-urile autorizate.

 • droguri sau substante ilegale / interzise / periculoase / toxice / medicamente, cu exceptia substantelor necesare din motive medicale dovedite;
 • racitoare sau lazi frigorifice;
 • rucsacuri sau genti de dimensiuni mai mari de o coala de hartie A4;
 • sticle (din sticla sau plastic – pet), conserve, doze;
 • scaune pliabile, perne, copertine, corturi, gonflabile;
 • arme de orice fel, catuse, cutite de orice fel, cuttere, bate, buzdugane, spray-uri cu piper, spray-uri paralizante, bate de basabell, rangi, bastoane;
 • obiecte ascutite, obiecte care pot taia, obiecte periculoase de orice fel, foarfece, lame de ras, bijuterii ascutite sau taioase, lanturi sau alte obiecte care pot reprezenta un pericol public;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), lumanari;
 • echipament de inregistrare audio/video,  selfie sticks, trepiede, monopiede, etc;
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (Tip DSLR, tip Mirrorless, tip Leica, tip GoPro);
 • Ipad-uri, tablete, laptopuri, drone;
 • biciclete, trotinete, Segway;
 • obiecte care produc zgomot, fluiere, claxoane, goarne, instrumente, clopote, vuvuzele, dispozitive care produc sunete puternice electronic, mecanic sau manual;
 • bannere, postere, de dimensiuni mai mari de A3, steaguri, paturi, mingi;
 • umbrele;
 • artificii, fumigene, torte, articole pirotehnice de orice fel, spray-uri, vopsele, obiecte sau lichide inflamabile;
 • animale de companie;

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la eveniment cu medicamentele necesare.

Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele: persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale si audio, reprezinta un risc, isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment.

Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugati sa isi pastreze biletele pentru control.

Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face dar, daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

Organizatorul este exonerat de orice raspundere cu privire la durata procedurilor de intrare in zona de desfasurare a evenimentului.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru calitatea programelor prezentate de artisti sau de evolutia pe scena a acestora, iar participantii nu pot ridica pretentii cu privire la acest aspect.

Organizatorul nu va anula evenimentul din cauza vremii nefavorabile, insa in cazul in care autoritatiile publice vor solicita suspendarea/anularea evenimentul din motive de caz fortuit sau de forta majora, evenimentul sau o parte a acestuia vor fi suspendate/anulate, organizatorul neputand fi tras la raspundere pentru acestea.

Organizatorul nu este raspunzator de serviciile si produsele comercializate de partenerii contractuali in zona de evenimentului si nu isi asuma raspunderea pentru prejudiciile ce pot decurge in legatura cu cumpararea sau utilizarea serviciilor sau produselor.

Organizatorul nu este responsabil/raspunzator pentru actiunile, comportamentele, etc. din afara zonei de eveniment.

In zona evenimentului, organizatorul va asigura paza si protectia participantilor, astfel ca acestia sunt obligati sa colaboreze cu echipa de paza si protectie si autoritati si sa respecte instructiunile acestora.

In cazul incidentelor care pot aparea in perimetrul evenimentului Summer in the City (violente, persoane in stare de ebrietate sau punerea in pericol a integritatii fizice a altor participanti), persoanele care asigura paza si protectia pot decide evacuarea persoanelor implicate.

Pe intreaga perioada a evenimentului, organizatorul, partenerii organizatorului sau presa acreditata au dreptul de a inregistra si fotografia evenimentul numai in conditiile comunicate la acreditare.

Este interzis accesul in perimetrul evenimentului cu:

Pentru mai multe intrebari si raspunsuri, fanii pot contacta platforma IaBilet.ro pe adresa de email info@iabilet.ro sau pe pagina https://help.iabilet.ro/help sau www.ddee.ro

Participa la evenimentul Summer in the City si fa parte dintr-o experienta memorabila.

Biletele la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, sunt disponibile pe SummerCity.ro si IaBilet.ro in varianta de day tickets, dar si ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP.

Parteneri: Reiffeisen, Tuborg, IaBilet.ro
Parteneri Media: Elle, KanalD, KanalD2, KissFm,Adevarul, B365, HotNews, Click, Click Pentru Femei, Daily Magazine, Garbo, Grupul Observatorul Prahovean , Happ, Kudika, News, OK, Romania Libera, Ziarul Metropolis, Zile si Nopti, Wall Street, 9AM

Summer in the City (18-19 august, ROMEXPO) un festival care sustine tinerii artisti!

Summer in the City va reprezenta o ocazie extraordinara pentru publicul din Romania de a descoperi tineri noi artisti, intre 18-19 august, la ROMEXPO!

Abby Roberts, un fenomen mondial in industria beauty si divertisment va urca pe scena sambata, 19 august la Summer in the City! Solista britanica in varsta de numai 22 de ani, Abby Roberts este deja o "vedeta" a generatiei sale care si-a castigat popularitatea pe retelele sociale prin talentul sau de make-up artist si continutul original de divertisment pe Tik-Tok. Cu o abordare inovatoare si captivanta, Abby a reusit sa atraga milioane de urmaritori in intreaga lume si sa devina un influencer de referinta in domeniul frumusetii pe retelele de socializare, dar mai ales a entertainment-ului. Pe scena de la ROMEXPO vor rasuna: single-ul principal „Paramaniac”, piese precum „Cigarette Burns” si „Video Girl”.

DJ Orkun Bozdemir cu o experienta de peste 15 de ani in muzica de clubbing din Turcia, dar si a festivalurilor din toata lumea va aduce un “vibe” de party, serii de 18 august, imediat dupa concertul artistului Jason Derulo.

Tot vineri, va urca pe scena Nicole Cherry, primul artist roman confirmat la Summer in The City, artista iubita si admirata de tot publicul tanar din Romania. Cu peste 200 de mii de subscriberi si 120 milioane de vizualizari pe Youtube, solista-fenomen in varsta de numai 24 de ani este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din Romania, artista, songwriter si actrita.Cu nenumarate hituri in topurile radio si TV, incluse in multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizari pe YouTube si de fani pe social media, Nicole s-a pozitionat in cei 10 ani de cariera ca un artist top cu show-uri memorabile. ”Memories”, ”Florile tale”, ”Din cauza ta”, ”Danseaza amandoi” sunt doar cateva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex. Totodata, ea este cunoscuta publicului roman din aparitiile TV (“Te Cunosc de Undeva”) si cinematografice.

Inaintea concertului lui Nicole Cherry publicul din Romania o va putea descoperi pe scena Summer in the City pe Eva Timush. Nascuta in Republica Moldova, Eva Timush munceste la visulei de cand se stie, in copilarie participand la zeci de concursuri muzicale. La doar 15 ani, Eva ajunsese deja in finala Romanii au talent, ca preferata a juratilor si posesoarea unui "wild card" care a trimis-o direct intr-una dintre semifinale, iar in urma cu 4 ani, cucerea juriul show-ului si intra in echipei Irinei Rimes, in carea ramas pana in semifinala. Momentul sau din battle-uri are la acest moment peste 16 milioane de vizualizari pe YouTube. Eva Timush a lansat prima sa piesa, „Tattoo”, in 2022, alaturi de echipa Global Records si s-a facut deja remarcata la TV si in mediul online. Prezenta si talentul sau indiscutabil i-au adus artistei o comunitate numeroasa pe social media, avand aproape 400K, individual, pe TikTok si Instagram.

DETALII DESPRE FESTIVAL

Prima editie a festivalului Summer in the City (18-19 august) va avea loc in incinta Romexpo, Bd. Marasti, 65-67, Bucuresti, iar portile de acces se vor deschide la ora 15.00 pentru a evita cozile si aglomeratia si se vor inchide in fiecare zi, la ora 23.00.

Pe 19 august romanii vor avea ocazia sa il revada pe marele entertainer al momentului, Robbie Williams in mare forma dupa un turneu european exceptional.

Summer in The City va reprezenta o ocazie extraordinara de a asculta una dintre cele mai mari si iubite voci ale timpurilor noastre, urcand pe scena si dand viata unei serii memorabile de hituri! Cu o cariera de exceptie (25 de ani de la debutul solo) si un statut de superstar international, Robbie Williams vine pregatit dupa o vara incendiara, plina de concerte in Europa pentru a oferi publicului sau o experienta muzicala unica, pentru a promova cel mai recent album al sau XXV, o compilatie de hit-uri clasice, reorchestrate. Echipa sa de management este alcatuita din profesionisti experimentati care se asigura la fiecare "performance" ca totul decurge perfect!

Jason Derulo, premiat cu un numar record de 14 discuri de platina, artist, antreprenor si senzatie a Tik-Tok-ului va aduce party-ul pe scena Romexpo vineri, 18 august! Jason Derulo s-a impus inca din anii 2000 ca o “forta” globala a peisajului pop international. A dat lovitura in muzica la numai 20 de ani, iar de atunci a vandut 250 de milioane de single-uri in intreaga lume, cel mai faimos dintre acestea fiind “Watcha Say” care s-a vandut intr-un numar record de 200 de milioane de discuri. Un artist multipremiat, Jason Derulo a lansat o pleiada de single-uri iconice: “Wiggle”, “Talk Dirty”, “Want to Want Me”, “It Girl”, “In My Head”, “Ridin’ Solo” , aducand pe scenele internationale un entuziasm “contagios”, dragostea pentru muzica, distractie si dans!

Calum Scott revine in Romania la festivalul Summer in the City din Romexpo - Bucuresti pentru doua zile de muzica live, dans si energie pozitiva. Cu o cariera impresionanta in spate, Calum Scott s-a remarcat pe plan international prin vocea sa puternica si compozitiile pline de sensibilitate. Albumul sau de debut, "Only Human", a ocupat locul 1 pe iTunes in peste 20 de tari si a vandut peste un milion de exemplare ajustate. Hitul sau single, "You Are The Reason", a obtinut discul de platina si a inregistrat peste 1 miliard de streamuri in intreaga lume. Billboard a laudat vocea pura si versurile sensibile ale lui Calum Scott, in timp ce The Huffington Post a descris albumul sau de debut ca fiind convingator si impresionant.

Editors se alatura lineup-ului festivalului Summer in the City, aducand un val de energie, muzica brit-pop-rock si indie, zilei de 19 august. Cunoscuta pentru sunetul intens si unic, trupa britanica revine in tara cu noul lor single „Heart Attack”, lansat in premiera anul acesta. O explozie electronica de sintetizatoare inspirate din anii '80 si pad-uri epice de tobe, Heart Attack “incapuseleaza” esenta trupei. Vocea tulburatoare a lui Tom Smith da viata versurilor pasionale si obsesive ale piesei, definind astfel stilul muzical Editors si pregatind publicul pentru o experienta muzicala incendiara la Summer in The City, pe 19 august, la Romexpo.

Pentru mai multe intrebari si raspunsuri, fanii pot contacta platforma IaBilet.ro pe adresa de email info@iabilet.ro sau pe pagina https://help.iabilet.ro/help sau www.ddee.ro

Participa la evenimentul Summer in the City si fa parte dintr-o experienta memorabila.

Biletele la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, sunt disponibile pe SummerCity.ro si IaBilet.ro in varianta de day tickets, dar si ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP.

Parteneri: Reiffeisen, Tuborg, IaBilet.ro
Parteneri Media: Elle, KanalD, KanalD2, KissFm,Adevarul, B365, HotNews, Click, Click Pentru Femei, Daily Magazine, Garbo, Grupul Observatorul Prahovean , Happ, Kudika, News, OK, Romania Libera, Ziarul Metropolis, Zile si Nopti, Wall Street, 9AM

Abby Roberts va canta pe scena Summer in the City!

Abby Roberts, un fenomen mondial in industria de beauty si divertisment va canta pe scena Summer in the City!

Make-up artist, vedeta a TikTok-ului si solista britanica de mare succes va urca pe scena festivalului Summer in the City, la Romexpo!

Abby Roberts, cunoscuta pentru creativitatea sa inovatoare in lumea beauty si divertisment, va fi prezenta la festivalul Summer in the City din Bucuresti, Romania, ce va avea loc pe 18-19 august in Romexpo, avandu-i in prim plan pe marele entertainer al momentului Robbie Williams, pe Jason Derulo, Editors si Calum Scott, DJ Orkun Bozdemir precum si artisti romani ca Nicole Cherry si Eva Timush.

In varsta de numai 22 de ani, Abby Roberts este deja o "vedeta" a generatiei sale care si-a castigat popularitatea pe retelele sociale prin talentul sau in make-up&beauty si continutul original de divertisment. Cu o abordare inovatoare si captivanta, Abby a reusit sa atraga milioane de urmaritori in intreaga lume si sa devina un influencer de referinta in domeniul frumusetii pe retelele de socializare, dar mai ales a entertainment-ului.

INFLUNCER, MAKE UP ARTIST SI SOLIST

Pe langa pasiunea sa pentru make-up, Abby Roberts este si o prezenta hiper-activa pe platforme de socializare, precum TikTok si YouTube, unde isi surprinde si inspira publicul cu transformari WOW si continut original, plin de creativitate, dar mai ales umor.

"Abby Roberts este un talent incontestabil in domeniul beauty si entertainment, iar prezenta sa la festivalul Summer in the City este un moment special pentru publicul roman. Suntem incantati sa o avem alaturi de noi si suntem siguri ca va aduce un spectacol memorabil si inspirational pentru toti cei prezenti," au declarat organizatorii, DDEast Entertainment si Marcel Avram.

Cu milioane de fani pe retelele de socializare, absolut incantati de creatiile sale, Abby Roberts reprezinta o prezenta fresh in industria muzicala, iar festivalul Summer in the City reprezinta o oportunitate unica pentru publicul roman sa o intalneasca si sa se bucure de creativitatea sa autentica.

DETALII BIOGRAFICE

Abby Roberts este in acest moment, oficial cel mai mare creator de make-up al TikTok de pe planeta, cu peste 1,3 miliarde de aprecieri si 16,6 milioane de urmaritori.Ea si-a folosit succesul fenomenal in retelele sociale pentru a lansa, atat o cariera muzicala, cat si pentru a crea un brand de frumusete.

Pentru cei care inca nu au avut placerea sa o intalneasca virtual pe platformele de Social Media, Abby Roberts apare in numarul inaugural Glamour Power of Gen-Z.

Stilul muzical al lui Abby este un amestec unic de R&B si pop. Melodiile ei atragatoare si versurile sincere fac ca piesele ei sa iasa in evidenta. Ea a compus mai multe single-uri, de-a lungul carierei sale care au fost prezentate pe listele de redare Spotify si Apple Music. De asemenea, lucreaza in prezent la un viitor EP care va fi cu siguranta un succes pentru fanii de toate varstele.

Primul concert sustinut de Abby Roberts a fost o “operatiune ascunsa”: spectacolul a fost organizat de echipa ei de productie ca un “antrenament” pentru urmatoarele spectacole live. Intr-o seara de miercuri, la legendarul local The Horn din St. Albans, in programul serii, Abby Roberts a fost trecuta sub un pseudonim „Mia”. Pe site-ul oficial al pub-lui concertul a fost descris drept “un show cu actori talentati din zona”. Acest lucru s-a intamplat, deoarece Abby Roberts se afla intr-o pozitie ciudata de a incepe o cariera muzicala, fara experienta anterioara, fiind, de asemenea, destul de faimoasa in acel moment.

Aceasta incercare de a-si ascunde identitatea nu a functionat insa pentru foarte mult timp, chiar inainte de a incepe sa isi cante selectia ei de melodii in stil indie-pop. La nici macar o zi de la concertul sustinut la The Horn, un videoclip de la concert a aparut pe TikTok, acesta fiind postat de cineva care a recunoscut-o instant pe Abby Roberts. Oamenii au reactionat imediat la videoclip: unii au apreciat momentul altii prin comentarii, precum “de ce TikTok-eri devin cantareti?”

Pe TikTok, ea a colaborat cu toata lumea, de la Liam Payne la Yungblud. Pe langa munca ei in studio, Abby Roberts a cantat live in multe locatii din Marea Britanie, inclusiv la festivaluri precum Glastonbury, Reading & Leeds, Bestival si Latitude.

Pe scena Romexpo vor rasuna: single-ul principal „Paramaniac”, piese precum „Cigarette Burns” si „Video Girl”.

DESPRE SUMMER IN THE CITY

Festivalul Summer in the City aduce in fiecare an artisti de talie internationala in inima Bucurestiului, precum cel mai important entertainer al momentului Robbie Williams, oferind publicului roman ocazia de a se bucura de spectacole live de exceptie cu Calum Scott, Jason Derulo, The Editors, Abby Roberts, Nicole Cherry, Eva Timush si alti artisti din Romania. Concertul lui Calum Scott promite sa fie un moment deosebit in cadrul acestui festival, cu melodiile sale emotionante si vocea sa inconfundabila, care va rasuna in inimile fanilor din toate colturile tarii.

Pentru mai multe intrebari si raspunsuri, fanii pot contacta platforma IaBilet.ro pe adresa de email info@iabilet.ro sau pe pagina https://help.iabilet.ro/help sau www.ddee.ro

Participa la evenimentul Summer in the City si fa parte dintr-o experienta memorabila.

Biletele la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, sunt disponibile pe SummerCity.ro si IaBilet.ro in varianta de day tickets, dar si ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP.

Parteneri: Reiffeisen, Tuborg, IaBilet.ro
Parteneri Media: Elle, KanalD, KanalD2, KissFm,Adevarul, B365, HotNews, Click, Click Pentru Femei, Daily Magazine, Garbo, Grupul Observatorul Prahovean , Happ, Kudika, News, OK, Romania Libera, Ziarul Metropolis, Zile si Nopti, Wall Street, 9AM

Editors se alatura
lineup-ului festivalului Summer in the City.

Editors se alatura lineup-ului festivalului Summer in the City, aducand un val de energie, muzica brit-pop-rock si indie, zilei de 19 august.

Cunoscuta pentru sunetul intens si unic, trupa britanica revine in tara cu noul lor single „Heart Attack”, lansat in premiera anul acesta.

„Suntem entuziasmati sa ii avem pe Editors in line-up-ul festivalului Summer in the City. Trupa aduce cu un sunet inconfundabil si o energie captivanta. Suntem bucurosi sa-i intampinam pe scena si sa le oferim fanilor nostri din Romania o experienta muzicala de neuitat”, a declarat, organizatorul evenimentului, compania DD East Entertainment si Marcel Avram.

INCEPUTUL CARIEREI

O explozie electronica de sintetizatoare inspirate din anii '80 si pad-uri epice de tobe, Heart Attack “incapuseleaza” esenta trupei.

Vocea tulburatoare a lui Tom Smith da viata versurilor pasionale si obsesive ale piesei, definind astfel stilul muzical Editors si pregatind publicul pentru o experienta muzicala incendiara la Summer in The City, pe 19 august, in Romexpo.

Pentru videoclipul piesei, Editors au colaborat cu o echipa tehnica ce a utilizat Inteligenta Artificiala pentru a crea o experienta vizuala de impact. „Suntem bucurosi sa revenim in Romania, unde suntem intampinati mereu cu entuziasm si caldura de catre fanii nostri. Cu noul album si cu Blanck Mass alaturi de noi, suntem nerabdatori sa impartasim aceasta experienta muzicala unica cu publicul din Bucuresti si sa aducem ceva nou si special pe scena Festivalului Summer in the City”, a declarat Tom Smith, solistul trupei Editors.

ISTORICUL TRUPEI

Trupa Editors are o cariera impresionanta de 17 ani, in care au explorat cu curaj diferite directii muzicale, ramanand in permanenta intr-o continua evolutie artistica. Toate cele 6 albume de studio ale trupei s-au clasat in top 10 din Marea Britanie, dintre care 2 au ajuns pe locul 1, iar debutul lor, "The Back Room", a fost nominalizat la prestigiosul premiu Mercury Prize.

Trupa a fost cunoscuta initial ca Pilot, apoi si-a schimbat numele in The Pride si Snowfield. In cele din urma, membrii trupei s-au decis sa se mute in Birmingham, sub titulatura care i-a consacrat, cea pe care o au si astazi, Editors.

La inceput, grupul era format din patru studenti care s-au cunoscut la Universitatea Staffordshire din Stafford: Tom Smith (voce, chitara, clape), Russell Leetch (bas), Ed Lay (tobe) si Chris Urbanowicz (chitara). Iar dupa plecarea lui Chris in 2012, Justin Lockey si Elliott Williams s-au alaturat trupei pentru concertele lor live si au participat la inregistrarea celui de-al patrulea album. De atunci pana in prezent trupa Editors este formata din Tom Smith (voce, chitara, pian), Russell Leetch (bas, sintetizator, backing vocal), Ed Lay (tobe, percutie), Justin Lockey (chitara principala), Elliott Williams (sintetizator, chitare si backing vocal) si Benjamin John Power (compozitor).

pREMII si RECUNOASTERE INTERNATIONALA

Editors sunt recunoscuti pentru piesele lor care ne ajung direct la inima, iar succesul in randul fanilor a fost inregistrat inca din 2005, cand si-au lansat albumul de debut, „The Back Room" ce continea hiturile „Munich” si „Blood”, piese  recunoscute pentru calitatea lor si premiate.

Succesul a continuat si pentru materialul muzical „An End Has a Start”, aparut in 2007, album care a ajuns pe primul loc in UK Album Chart si le-a adus o nominalizare la BRIT Awards pentru cea mai buna trupa britanica. A fost un mare succes si „The Weight of Your Love”, lansat in 2013.

De asemenea, muzica Editors a fost pe coloana sonora a Twilight Saga, trupa castigand si mai multi fani. Pe langa albume premiate si aprecieri, trupa Editors s-a bucurat constant de turnee sold-out si de aparitii la numeroase festivaluri.

In cadrul festivalului Summer in the City, Editors vor sustine un concert memorabil, in care vor prezenta atat hiturile lor consacrate, cat si noile piese de pe albumul lor recent lansat, "EBM". Evenimentul promite sa fie unul plin de emotie, conexiune si descoperiri muzicale surprinzatoare.

pREMII si RECUNOASTERE INTERNATIONALA

Festivalul Summer in the City aduce in fiecare an artisti de talie internationala in inima Bucurestiului, precum cel mai important entertainer al momentului Robbie Williams, oferind publicului roman ocazia de a se bucura de spectacole live de exceptie cu Calum Scott, Jason Derulo, The Editors, Abby Roberts, Nicole Cherry, Eva Timush si alti artisti din Romania. Concertul lui Calum Scott promite sa fie un moment deosebit in cadrul acestui festival, cu melodiile sale emotionante si vocea sa inconfundabila, care va rasuna in inimile fanilor din toate colturile tarii.

Pentru mai multe intrebari si raspunsuri, fanii pot contacta platforma IaBilet.ro pe adresa de email info@iabilet.ro sau pe pagina https://help.iabilet.ro/help sau www.ddee.ro

Participa la evenimentul Summer in the City si fa parte dintr-o experienta memorabila.

Biletele la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, sunt disponibile pe SummerCity.ro si IaBilet.ro in varianta de day tickets, dar si ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP.

Parteneri: Reiffeisen, Tuborg, IaBilet.ro
Parteneri Media: Elle, KanalD, KanalD2, KissFm,Adevarul, B365, HotNews, Click, Click Pentru Femei, Daily Magazine, Garbo, Grupul Observatorul Prahovean , Happ, Kudika, News, OK, Romania Libera, Ziarul Metropolis, Zile si Nopti, Wall Street, 9AM

Nicole Cherry va urca pe aceeasi scena cu Jason Derulo!

Nicole Cherry este primul artist roman confirmat la Summer in The City la prima editie care va avea loc in Bucuresti, intre 18 si 19 august. Cu peste 200 de mii de subscriberi si 120 milioane de vizualizari pe Youtube, solista-fenomen in varsta de numai 24 de ani se va alatura unor nume cu greutate din showbiz-ul international.

“Sunt onorata si fericita sa fac parte din line-up-ul Summer in the City. Voi pregati un show special cu aceasta ocazie si sper sa surprind publicul in mod placut. Voi avea piese noi, colaborari cu artisti din Romania pe care le voi interpreta in premiera in cadrul acestui eveniment. Recunosc ca am emotii, sper sa ne vedem in numar cat mai mare in Romexpo la Summer in the City!”, a declarat artista.

Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din Romania, artista, songwriter si actrita. Cu nenumarate hituri in topurile radio si TV, incluse in multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizari pe YouTube si milioane de fani pe social media, Nicole s-a pozitionat in cei 10 ani de cariera ca un artist top, cu show-uri memorabile. ”Memories”, ”Florile tale”, ”Din cauza ta”, ”Danseaza amandoi” sunt doar cateva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex. Totodata, ea este cunoscuta publicului roman din aparitiile TV (“Te Cunosc de Undeva”) si cinematografice.

Organizat de D&D East Entertainment si Marcel Avram, festivalul Summer in The City ii va avea in lumina reflectoarelor pe celebrii Robbie Williams, Jason Derulo The Editors, Calum Scott, Abby Roberts si artisti romani.

Pentru mai multe intrebari si raspunsuri, fanii pot contacta platforma IaBilet.ro pe adresa de email info@iabilet.ro sau pe pagina https://help.iabilet.ro/help sau www.ddee.ro

Participa la evenimentul Summer in the City si fa parte dintr-o experienta memorabila.

Biletele la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, sunt disponibile pe SummerCity.ro si IaBilet.ro in varianta de day tickets, dar si ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP.

Parteneri: Reiffeisen, Tuborg, IaBilet.ro
Parteneri Media: Elle, KanalD, KanalD2, KissFm,Adevarul, B365, HotNews, Click, Click Pentru Femei, Daily Magazine, Garbo, Grupul Observatorul Prahovean , Happ, Kudika, News, OK, Romania Libera, Ziarul Metropolis, Zile si Nopti, Wall Street, 9AM

Calum Scott revine in Romania la festivalul Summer in the City

Calum Scott revine in Romania la festivalul Summer in the City din Romexpo, Bucuresti pentru doua zile de muzica live, dans si energie pozitiva!

Cu o cariera impresionanta in spate, Calum Scott s-a remarcat pe plan international prin vocea sa puternica si compozitiile pline de sensibilitate. Albumul sau de debut, "Only Human", a ocupat locul 1 pe iTunes in peste 20 de tari si a vandut peste un milion de exemplare ajustate. Hitul sau single, "You Are The Reason", a obtinut discul de platina si a inregistrat peste 1 miliard de stream-uri in intreaga lume. Billboard a laudat vocea pura si versurile sensibile ale lui Scott, in timp ce The Huffington Post a descris albumul sau de debut ca fiin convingator si impresionant.

Calum Scott a fost nominalizat la un Brit Award pentru cel mai bun single pentru interpretarea piesei "Dancing On My Own" de Robyn, care a devenit un fenomen global cu peste doua miliarde de streamuri si certificare de platina in cinci tari.

INCEPUTUL CARIEREI

Nascut si crescut in orasul Hull din Anglia, Scott a devenit una dintre cele mai populare vedete din lumea muzicii din Marea Britanie, dupa ce a lansat cateva hituri de impact si a cucerit inimile la o multime de fani pasionati. Versiunea convingatoare a artistului, piesa „Dancing on My Own” a devenit imediat hit si a ajuns pe locul doi in topurile din Marea Britanie.

Imbracat in jeans si camasa Ralph Lauren, urcand pe scena la Britain's Got Talent, Calum Scott a cucerit publicul in 2015. S-a facut cunoscut la nivel mondial cu un cover al piesei „Dancing on my Own” a lui Robyn, cantand-o cu propria voce la „Britain’s Got Talent” si a ajuns la inimile juratilor. Simon Cowell, unul dintre jurati i-a spus lui Scott ca este cel mai talentat barbat pe care l-a vazut in aceea emisiune. „Cu vocea sa de tenor inalta, puternica, usor nazala si cu o atitudine masculina, Scott a devenit un favorit al fanilor si a progresat rapid prin spectacol”. Dupa acest mare succes, artistul a reusit sa-si transforme succesul intr-o cariera de artist pop cu un mare potential.

In martie 2016, Scott si-a lansat versiunea „Dancing on My Own” ca single de debut solo. Iar in luna aprilie a fost folosita in sezonul 7 al celui mai cunoscut si indragit serial al adolescentilor, seria The Vampire Diaries, moment in care platforma Twitter a explodat cu postari ale tinerilor care il felicitau pe Calum Scott pentru aceasta colaborare. Piesa s-a vandut in peste sase sute de mii de exemplare.

Succesul sau a continuat sa creasca, lansand in 2017 piesa „You Are the Reason” de pe albumul sau de debut din 2018 – „Only Human”, apoi continuand sa colaboreze cu cantareata Leona Lewis pentru aceasta piesa. Setul a ajuns pe locul patru in Marea Britanie si fost urmat de o editie de lux a albumului care a inclus trei piese suplimentare, inclusiv single-ul „No Matter What”.
In prima jumatate a anului 2021, Scott a lansat o serie de EP-uri pe baza materialul de pe primul sau album, inclusiv Only Acoustic, Only Colabs si Only Love. Trecand la materiale noi la inceputul anului 2022, a lansat „If You Ever Change Your Mind” si „Boys in the Street” inainte de lansarea celui de-al doilea album al sau, Bridges. Insa Scott nu s-a oprit aici, anul trecut, impreuna Lost Frequencies a scos melodia „Where are You Now” care imediat a ajuns in top 10 UK Singles Chart.

Tot acest parcurs al artistului celebru cu o voce de milioane s-a datorat si surorii lui, Jade care in anul 2013, l-a inscris pe furis in competitia Star Search organizata de ziarul local The Hull Daily Mail, pe care a castigat-o.

MESAJ PENTRU ROMANIA

“A fost <<al naibii >> de bine aici! Sa fiu intr-o tara pe care nu am mai vizitat-o si sa am o primire atat de uimitoare, sa cant  in fata a 60.000 de oameni reali… mi-ati adus un mare zambet pe fata! Muzica live a revenit! Multumesc Romania, ma voi intoarce!”, a postat Calum Scott pe retelele de socializare in urma cu cativa ani cand a cantat fanilor din tara noastra.

In prezent, unul dintre cei mai iubiti artisti celebri cu o voce incredibila, Calum Scott este asteptat cu nerabdare pentru a face spectacol pentru o a doua oara in Romania la festivalul Summer in the City, ce va avea loc intre 18-19 august in Romexpo.

CE ISI DORESTE ARTISTUL LA SUMMER IN THE CITY

In “rider-ul de ospitalitate” din Romania, el prefera sa aiba o varietate de bauturi, inclusiv apa minerala, optiuni sanatoase pentru gustari si alimente proaspete, cum ar fi fructe si legume. Este evident ca artistul are grija de sanatatea sa si este important sa fie asigurate aceste cerinte pentru a se asigura ca poate oferi o performanta excelenta in cadrul evenimentului Summer in the City. Acest rider tehnic il ajuta pe Calum Scott si echipa sa sa se pregateasca si sa se concentreze pe partea artistica, ceea ce inseamna ca ne putem astepta la o prestatie de inalta calitate si memorabila la evenimentul pe 19 august in Romexpo.

Calum Scott continua sa fie un artist apreciat pentru abilitatile sale muzicale si pentru mesajul sau puternic. El ramane dedicat sa ofere muzica autentica si emotionanta pentru fanii sai si sa impartaseasca experientele sale personale intr-un mod care sa inspire si sa conecteze cu publicul. Inspiratia pentru stilul vestimentar a lui Calum Scott sunt David Beckham si Michael Jackson, avand ca designeri preferati Alexander McQueen, Joshua Kane si Giuseppe Zanotti.

In ceea ce priveste noul sau album "Bridges", Calum Scott a continuat sa isi exprime emotiile personale si sa abordeze subiecte profunde prin muzica. Albumul este considerat o maturizare pentru artist, iar versurile sale adanci si interpretarea sa vocala impresionanta au continuat sa atraga audienta si sa creeze conexiuni puternice cu fani din intreaga lume.

DESPRE SUMMER IN THE CITY

Festivalul Summer in the City aduce in fiecare an artisti de talie internationala in inima Bucurestiului, precum cel mai important entertainer al momentului Robbie Williams, oferind publicului roman ocazia de a se bucura de spectacole live de exceptie cu Calum Scott, Jason Derulo, The Editors, Abby Roberts, Nicole Cherry si alti artisti din Romania.
Concertul lui Calum Scott promite sa fie un moment deosebit in cadrul acestui festival, cu melodiile sale emotionante si vocea sa inconfundabila, care va rasuna in inimile fanilor din toate colturile tarii.

Pentru mai multe intrebari si raspunsuri, fanii pot contacta platforma IaBilet.ro pe adresa de email info@iabilet.ro sau pe pagina https://help.iabilet.ro/help sau www.ddee.ro

Participa la evenimentul Summer in the City si fa parte dintr-o experienta memorabila.

Biletele la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, sunt disponibile pe SummerCity.ro si IaBilet.ro in varianta de day tickets, dar si ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP.

Parteneri: Reiffeisen, Tuborg, IaBilet.ro
Parteneri Media: Elle, KanalD, KanalD2, KissFm,Adevarul, B365, HotNews, Click, Click Pentru Femei, Daily Magazine, Garbo, Grupul Observatorul Prahovean , Happ, Kudika, News, OK, Romania Libera, Ziarul Metropolis, Zile si Nopti, Wall Street, 9AM

Jason DeRulo, senzatia TikTok-ului revine in Romania la Summer in the City pentru un spectacol exploziv.

JASON DERULO senzatia TikTok-ului canta in Romania la Summer in The City

“Senzatie” a TikToK-ului, premiat cu un numar record de 14 discuri de platina, artist si antreprenor, Jason Derulo s-a impus inca din anii 2000 ca o “forta” globala a peisajului pop international. A dat lovitura in muzica la numai 20 de ani, iar de atunci a vandut 250 de milioane de single-uri in intreaga lume, cel mai faimos dintre acestea fiind “Watcha Say” care s-a vandut intr-un numar record de 200 de milioane de discuri.

Un artist multipremiat, Jason Derulo a lansat o pleiada de single-uri iconice: “Wiggle”, “Talk Dirty”, “Want to Want Me”, “It Girl”, “In My Head”, “Ridin’ Solo” , aducand pe scenele internationale un entuziasm “contagios”, dragostea pentru muzica, distractie si dans!

UN ARTIST COMPLET

Cu descendenta haitiana-creola, Derulo este scolit in Florida, a scris primul cantec la varsta de numai opt ani, cochetand cu o cariera de compozitor. pe numele sau complet, Jason Joel Desrouleaux a compus melodii pentru P. Diddy, Lil Wayne, Birdman pana sa ajunga sa aiba propria sa cariera solo. Parcursul sau profesional nu a fost simplu: a avut numeroase accidente pe scena, a participat la diferite reality show-uri precum American Idol ori Everybody Dance Now, a testat si activat pe piata muzicala din Marea Britanie si Australia pentru a strange o baza cat mai mare de fani. A avut colaborari de succes cu Pitbull, Nicki Minaj, Adam Lavine, David Guetta care l-au urcat pe culmile succesului, dar si neintelegeri cu casele de discuri care l-au reprezentat.

Ultimele sale realizari sunt insa legate de Social Media, Jason Derulo fiind unul dintre cei mai influenti artisti globali. Cu 18 milioane de abonati pe canalul YouTube, 28 milioane pe Instagram, 24 milioane pe Facebook si 58 milioane pe Tik Tok, Jason Derulo se poate lauda cu o cariera “multifatetata” de influencer, antreprenor, actor si artist.

In afara carierei muzicale, solistul a investit intr-o companie care produce in mod organic apa, a semnat un parteneriat cu Z2 Comics pentru a lansa o carte de benzi ilustrate, isi va lansa propriul muzic show la BBC Three.

AMANUNTE DIN CULISE

Pe 18 august, Jason Derulo, superstarul american care a cucerit inimile melomanilor de pe tot globul, se va alatura line-up-ului festivalului Summer in the City. Fanii din Romania isi amintesc momentul unic oferit de Jason Derulo anul trecut, cand artistul a sustinut un concert exploziv in orasul Craiova. Incantarea si pasiunea publicului au creat o atmosfera incredibila, iar reactiile pozitive nu au incetat sa apara nici dupa terminarea evenimentului.

Pentru cei care nu au avut ocazia sa-l vada pe Jason Derulo in actiune, festivalul Summer in the City ofera o noua oportunitate de a-l vedea live si de a va bucura de prestatia energica si carismatica a solistului.

Insotit de o echipa generoasa, acesta a solicitat organizatorilor, DD East Entertainment si Marcel Avram o selectie de mancaruri sanatoase, dar consistente printre care afla suc fresh de portocale, mierea organica, iaurturi, supe, salate, peste si numeroase legume, dar si optiuni vegane.

DeRulo, admirat de fanii din intreaga lume pentru fizicul sau impecabil a mai cerut shake-uri de proteine, apa de cocos, fistic si nuci, vitamine, ceaiuri, saltele de Yoga, dar si un mini cos de basket!

Festivalul Summer in the City va debuta vineri, 18 august in Romexpo, iar portile se vor deschide incepand cu ora 14.00 pentru a evita cozile la intrare.

Publicul va avea la dispozitie o serie de optiuni sanatoase de mancare si bauturi, asigurate de organizatori. O varietate de optiuni vor fi disponibile pentru vegetarieni, vegani si persoanele care urmeaza diete fara gluten sau paleo, astfel incat meniul va contine mancaruri delicioase si sanatoase, cu un accent pe produse organice si locale.

UN FESTIVAL SUSTENABIL

In spiritul sustenabilitatii si areducerii amprentei de Carbon, organizatorii vor instala cosuri de reciclare in zonele cheie ale locatiei, incurajand publicul sa contribuie la protectia mediului.

Un ghid al publicului asteptat indica o participare variata, in intervalul de varsta intre 16 si 70 de ani, cu un raport echilibrat intre barbati si femei. Publicul va avea ocazia sa petreaca aproximativ 105 minute alaturi de Jason Derulo, iar a doua zi alaturi de Robbie Williams si trupa sa, in concerte live care promit sa ramana in amintirea tuturor.

O EXPERIENTA Muzicala de NEUITAT

Cu toate aceste elemente captivante si un artist carismatic ca Robbie Williams pe scena, festivalul Summer in the City va fi unul memorabil, in care muzica va domina sufletele  tuturor!
In preambulul spectacolului lui Jason Derulo se va urca pe scena Nicole Cherry si alti artisti romani, iar a doua zi pe 19 august va avea loc incendiarul spectacol Robbie Williams, The Editors, Abby Roberts, Calum Scott.

Pentru mai multe intrebari si raspunsuri, fanii pot contacta platforma IaBilet.ro pe adresa de email info@iabilet.ro sau pe pagina https://help.iabilet.ro/help sau www.ddee.ro

Participa la evenimentul Summer in the City si fa parte dintr-o experienta memorabila.

Biletele la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, sunt disponibile pe SummerCity.ro si IaBilet.ro in varianta de day tickets, dar si ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP.

Parteneri: Reiffeisen, Tuborg, IaBilet.ro
Parteneri Media: Elle, KanalD, KanalD2, KissFm,Adevarul, B365, HotNews, Click, Click Pentru Femei, Daily Magazine, Garbo, Grupul Observatorul Prahovean , Happ, Kudika, News, OK, Romania Libera, Ziarul Metropolis, Zile si Nopti, Wall Street, 9AM

Robbie Williams, cel mai mare entertainer al momentului va sustine un concert spectaculos in cadrul festivalului Summer in the City.

Robbie Williams, cel mai mare entertainer al momentului va sustine un concert spectaculos in cadrul festivalului Summer in the City, ce va avea loc in Bucuresti, Romexpo, intre 18-19 august. Evenimentul va reprezenta o ocazie extraordinara de a asculta una dintre cele mai mari si iubite voci ale timpurilor noastre, urcand pe scena si dand viata unei serii memorabile de hituri!

UN SPETACOL BINE PREGATIT CU UN RIDER TEHNIC PERFECT

Cu o cariera de exceptie (25 de ani de la debutul solo) si un statut de superstar international, Robbie Williams vine pregatit dupa o vara incendiara, plina de concerte in Europa pentru a oferi publicului sau o experienta muzicala unica pentru a promova cel mai recent album al sau XXV, o compilatie de hit-uri clasice, reorchestrate. Echipa sa de management este alcatuita din profesionisti experimentati care se asigura la fiecare "performance" ca totul decurge perfect!

Scena artistului va fi dotata cu tehnologii inovative, inclusiv ecrane LED uriase, de 22m x 8m, insotite de 2 ecrane laterale, care vor contribui la atmosfera grandioasa a spectacolului. In plus, artistii vor avea parte de 3 spatii pentru schimbarea costumelor, recuzita de scena creativa si 3 urmaritoare profesionale pentru a evidentia fiecare moment al show-ului!

Cu outfit-uri de scena “glam and glitz”, un stil “dandy-punk” si “pop-baroc” cu influente “rock eclectic”, celebrul artist a “electrizat” deja publicul din toata Europa prin aparitiile sale “flashy” si pline de energie! Stilistul artistului a combinat elemente street wear cu haine glam in tinutele de scena ale starului international. Hainele reflecta un “golden age” al modei masculine cu influente din lumea grunge a strazii, in outfituri castigatoare, ca si cand scena ar fi un ring de box, in care Robbie Williams este campionul!

ECHIPA DE PRODUCTIE - RIGUROZITATE DEMNA DE UN MARELE SHOW

Echipa de productie din spatele lui Robbie Williams lucreaza cu profesionalism si atentie la detalii, asigurandu-se ca fiecare element al spectacolului este perfect pus la punct. Atentia este acordata si factorilor de confort si siguranta, cu cerinte speciale legate de aerul conditionat si controlul acestuia, pentru a asigura o atmosfera adecvata si o iluminare spectaculoasa, in timp ce fumatul este strict interzis in zonele de backstage.

UN MENIU RASFATAT

Atentia pentru detalii se extinde si la "bucataria" spectacolului. Echipa artistului cuprinde 20 vegetarieni, iar pentru mancare se vor folosi tacamuri de inox si vesela de ceramica. Din meniu nu lipsesc: untul de arahide natural (bio/sanatos), untul natural de migdale, fructele proaspete pentru mic dejun (banane, fructe de padure, mere, portocale).Pentru meniul de pranz si cina cerintele sunt variate, iar acesta ar trebui sa cuprinda: muschi de vita, somon la gratar cu felii de lamaie si ierburi, ciuperci si brie in crusta, cartofi cu rozmarin si usturoi, fasole verde sotata cu vinegreta de mustar-tarhon, supa de rosii prajite (vegana), orez cu coriandru, fasole neagra condimentata, supa de porumb prajit, foie gras, mere caramelizate si microverdeturi.

Pentru vegetarienii din echipa artistului, si acestia vor avea parte de un meniu sofisticat, care ar trebui sa contina: obraji de halibut de Alaska copti, piure de radacina de telina, sparanghel la gratar, risotto cu trufe negre si branza reggiano, burgeri vegetali acoperiti cu branza vegana, quesadilla cu fasii de tofu cu ardei, ceapa, tortilla cu fasole neagra si burrito cu cartofi dulci, rulade de vinete cu pesmet si busuioc si spanac, frigarui de tofu cu sos si altele.

Desertul va contine inghetata, placinte, budinca de ciocolata, prajituri, iar din cabina lui Robbie Williams nu vor lipsi fructele precum pepene verde taiat in felii mari, portocale, mere crocante, fructe cu samburi precum piersici sau nectarine. Echipa si artistul vor avea la dispozitie si diverse batoane Keto, pachete de chipsuri gata sarate, nuci amestecate crude, 5 pachete guma de mestecat fara zahar, dar si cutii cu 30 de prajituri Jaffa, preferatele lui Robbie Williams.

EXPERIENTA MUZICALA SI IMPLICAREA SOCIALA

O varietate de optiuni vor fi disponibile pentru vegetarieni, vegani si persoanele care urmeaza diete fara gluten sau paleo, astfel incat meniul va contine mancaruri delicioase si sanatoase, cu un accent pe produse organice si locale.

Trupa si echipa lui Robbie Williams sunt preocupate de ecologie.In spiritul sustenabilitatii, echipa cantaretului a solicitat instalarea de cosuri de reciclare in zonele cheie ale locatiei, incurajand publicul sa contribuie la protectia mediului.

Un ghid al publicului asteptat indica o participare variata, in intervalul de varsta intre 16 si 70 de ani, cu un raport echilibrat intre barbati si femei. Publicul va avea ocazia sa petreaca aproximativ 105 minute alaturi de Robbie Williams si trupa sa, intr-un concert care promite sa ramana in amintirea tuturor.

INVITATIE LA O SEARA DE NEUITAT

Organizatorii, DD East Entertainment si Marcel Avram au deosebita placere sa invite publicul la un spectacol de neuitat alaturi de Robbie Williams, un artist cu o cariera remarcabila si un talent incontestabil. Un eveniment muzical ce va starni emotii puternice si va crea amintiri de pret pentru toti cei prezenti.

O EXPERIENTA Muzicala de NEUITAT

Cu toate aceste elemente captivante si un artist carismatic ca Robbie Williams pe scena, spectacolul din cadrul festivalului Summer in the City va fi unul memorabil, in care muzica va domina sufletele  tuturor!In preambulul spectacolului lui Robbie Williams ce va avea loc pe 19 august vor canta The Editors, Abby Roberts, Calum Scott, iar pe 18 august se vor urca de scana Jason Derulo si artisti romani, printre care Nicole Cherry.

Pentru mai multe intrebari si raspunsuri, fanii pot contacta platforma IaBilet.ro pe adresa de email info@iabilet.ro sau pe pagina https://help.iabilet.ro/help sau www.ddee.ro

Participa la evenimentul Summer in the City si fa parte dintr-o experienta memorabila.

Biletele la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, sunt disponibile pe SummerCity.ro si IaBilet.ro in varianta de day tickets, dar si ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP.

Parteneri: Reiffeisen, Tuborg, IaBilet.ro
Parteneri Media: Elle, KanalD, KanalD2, KissFm,Adevarul, B365, HotNews, Click, Click Pentru Femei, Daily Magazine, Garbo, Grupul Observatorul Prahovean , Happ, Kudika, News, OK, Romania Libera, Ziarul Metropolis, Zile si Nopti, Wall Street, 9AM

Festivalul SUMMER IN THE CITY intra in linie dreapta, aducand cu el distractie, un vibe pozitiv si actiuni prietenoase cu mediul!

Evenimentul, ce va avea loc in Romexpo din Bucuresti, va debuta vineri pe 18 august, iar portile de acces se vor deschide publicului incepand cu ora 14.00 pentru a se evita aglomeratia.

In prima zi a spectacolului va urca pe scena JASON DERULO, superstarul american ale carui hit-uri au cucerit tot mapamondul care va aduce o energie si un entuziasm “molipsitor” publicului!

JASON DERULO tocmai si-a lansat noul hit “Glad U Came”, ce a precedat o colaborare cu faimosul DJ David Guetta “Saturday/Sunday” si marcat peste o suta de milioane de urmaritori pe retele de socializare!

Inaintea performance-ului artistului care va avea un show energic si seducator, va urca pe scena solista Nicole Cherry, una dintre vocile remarcabile din industria muzicala din Romania, songwriter si actrita, dar si alte două nume ce vor fi in curand anuntate publicului.

Distractia  cele mai frumoase zile de vara se va incheia la ora 23.00, dar publicul este asteptat a doua zi, sambata 19 august la concertul celui mai mare entertainer al momentului, ROBBIE WILLIAMS!

Ziua de sambata va fi o ocazie extraordinara de a vedea ori revedea una dintre cele mai iubite voci ale timpurilor noastre, urcand pe scena si interpretand o serie memorabilia de hit-uri incluse in cel mai recent album al sau, XXV!

In deschiderea concertului lui ROBBIE WILLIAMS vor mai urca pe scena The Editors, Calum Scott si Abby Roberts, o pleiada de artisti cu un vibe fresh si melodii hot!

Pentru a achiztiona bilete la festivalul SUMMER IN THE CITY, 18-19 august, Romexpo si a va asigura prezenta la eveniment, accesati site-urile oficiale de vanzare a biletelor: SUMMERCITY.RO si IABILET.RO

Rezervandu-va bilete din timp, veti avea garantat accesul la cele mai asteptate concerte ale verii si activitati din cadrul festivalului! Nu ratati ocazie de a va crea amintiri de neuitat la SUMMER IN THE CITY si de a petrece cele mai frumoase zile de vara alaturi de noi!

Pentru mai multe intrebari si raspunsuri, fanii pot contacta platforma IaBilet.ro pe adresa de email info@iabilet.ro sau pe pagina https://help.iabilet.ro/help sau www.ddee.ro

Participa la evenimentul Summer in the City si fa parte dintr-o experienta memorabila.

Biletele la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, sunt disponibile pe SummerCity.ro si IaBilet.ro in varianta de day tickets, dar si ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP.

Fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP.

Summer in the City se reprogramează pentru 18 și 19 august

Summer in the City se reprogrameaza pentru 18 si 19 august cu superstarul Robbie Williams si cu un nou nume important care se adauga lineup-ului festivalului, Jason Derulo.

Festivalul Summer in the City se va reconfigura in ceea ce priveste datele in care va avea loc (18-19 august), precum si lineup-ul evenimentului, adaugand un nou nume important pe lista celebritatilor internationale care vor urca pe scena in fata publicului din Capitala: multipremiatul artist international Jason Derulo!

Acesta se va alatura artistilor deja anuntati: Robbie Williams, unul dintre cei mai mari entertaineri ai momentului, Editors, Calum Scott, Abby Roberts, Nicole Cherry, si altii care vor fi anuntati in cel mai scurt timp!

Vedeta incontestabila a Instagramului cu 27 de milioane de urmaritori, premiat cu 14 discuri de platina, artist de succes si antreprenor, Jason Derulo este unul dintre cei mai dinamici si iubiti solisti din peisajul pop global. Single-ul sau "Watcha Say” a fost vandut in peste 200 de milioane de discuri in intreaga lume, aducandu-i numeroase premii internationale, hit-uri iconice si colaborari memorabile. Ultima sa “performanta” reprezinta statutul de creator pe platforma TikTok, fiind al patrulea cel mai urmarit barbat din lume!

Superstarul muzicii britanice  a fost prezent la Festival de Film de la Cannes, la premiera filmului filmului „Killers Of The Flower Moon”, al lui Martin Scorsese in care joaca DiCaprio si DeNiro. Robbie Williams a fost imbracat pe covorul rosu in costum, cu papion, o imagine care aminteste de personajul James Bond si a participat alaturi de sotia sa, Ayda Field la petrecerea Chopard Art. Solistul care a lansat de curand o serie de ilustratii pe contul sau de Instagram le-a vorbit jurnalistilor si despre noul sau film autobiografic “A Better Man”, regizat de Michael Gracey care se va lansa in curand.

Cel mai mare entertainer al erei sale, Robbie Williams  detine Guiness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vandute intr-o singura zi, pe langa faptul ca sase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vandute in Marea Britanie. Cu 7 single-uri numarul 1 in Marea Britanie si 14 albume de studio numarul 1, 18 Brit Awards si trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artisti ai momentului, dar si din istorie.

Noile date anuntate de organizatori pentru Summer in the City, respectiv 18 si 19 august vor da posibilitatea fanilor sa isi pastreze biletele si abonamentele achizitionate pana in momentul de fata!Biletul /abonamentul pentru 3 iunie, atunci cand Robbie Williams va urca pe scena Summer in the City va fi valabil pe 19 august, iar ce din 4 iunie pentru data de 18 august, cand Jason Derulo va aduce un extraordinar show in fata publicului din Capitala.

Pentru mai multe intrebari si raspunsuri, fanii pot contacta platforma IaBilet.ro pe adresa de email info@iabilet.ro sau pe pagina https://help.iabilet.ro/help sau www.ddee.ro

Participa la evenimentul Summer in the City si fa parte dintr-o experienta memorabila.

Biletele la Summer în the City, cel mai așteptat festival al verii din Bucureșți, sunt disponibile pe SummerCity.ro și IaBilet.ro în varianta de day tickets, dar și că abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile, în funcție de preferințe. Prețurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP.

Fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP.

sam smith si-a anulat prezenta la summer in the city

Echipa artistului britanic Sam Smith i-a anuntat pe organizatorii Summer in The City ca nu isi va onora invitatia de a urca pe scena festivalului si sa sustina concertul, ce urma sa aiba loc in Romexpo pe data de 4 iunie.

Artistul si-a anulat recent cateva spectacole din turneul sau european Gloria, intrucat este imposibil sa le sustina din punct de vedere logistic si tehnic.

Festivalul Summer in The City va merge mai departe cu un exceptional concert Robbie Williams care va sustine un show complet cu o productie unica, ce face parte din cadrul turneului international de promovare al albumului XXV. Alaturi de el vor urca pe scena LP, Calum Scott, Abby Roberts, The Editors, dar si artisti romani, precum Nicole Cherry si multi altii ce vor fi anuntati pe parcursul urmatoarelor saptamani de dinaintea festivalului urban.

Fanii care isi doresc returnarea biletelor din cea de-a doua zi de festival o pot face automat pe iabilet.ro/retur

Organizatorii le multumesc fanilor pentru intelegere si vor anunta in curand urmatorii mari artisti ce vor urca pe scena Summer in the City. Stati alaturi de noi pentru a afla noutatile pe care vi le vom anunta in scurt timp!

Biletele la Summer în the City, cel mai așteptat festival al verii din Bucureșți, sunt disponibile pe SummerCity.ro și IaBilet.ro în varianta de day tickets, dar și că abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile, în funcție de preferințe. Prețurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP.

Fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP.

Biletele la Robbie Williams si Sam Smith de la Summer in the City sunt disponibile si pentru fiecare zi de festival

Bucuresti, 3 - 4 iunie, 2023

Biletele la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, sunt disponibile incepand de astazi si in varianta de day tickets, nu doar ca abonament de festival. Headlinerii celor doua seri sunt Robbie Williams si Sam Smith carora li se alatura Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts si multi altii care vor fi anuntati in curand. Festivalul are loc intre 3 si 4 iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti. Robbie Williams va concerta pe 3 iunie iar Sam Smith pe 4 iunie.

Astfel fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP.

Biletele sunt disponibile aici:

Sam Smith este, fara indoiala, unul dintre cei mai mari artisti britanici ai tuturor timpurilor. Cu un Oscar si patru premii Grammy, Sam a primit un American Music Award si un Glob de aur. Un artist complex ale carui melodii au adunat miliarde de vizualizari pe platformele de streaming, vine pentru prima data la Bucuresti! Pe scena din Piata Constitutiei la Festivalul Summer in the City vor rasuna „ I'm not the only one”, „Too Good at Goodbyes” sau „Dancing with a Stranger.” Cea mai recenta colaborare a sa cu Kim Petras pe piesa „Unholy”, i-a adus deja primul loc in topurile din Statele Unite, piesa urmand sa fie prezenta pe urmatorul sau album, „Gloria”, album care va fi lansat in 2023 si de pe care vom auzi cateva piese la Bucuresti. Sam Smith va oferi fanilor un concert complet „full length” la festivalul Summer in the City.

Summer in the City este un festival organizat de Marcel Avram si D&D East Entertainment.

Robbie Williams a electrizat publicul european prin aparitiile sale de scena

Robbie Williams, cel mai mare entertainer al momentului a incheiat cu brio turneul din Europa, urmand sa mai concerteze pe 3 iunie la Bucuresti, la Summer in The City!

“As vrea sa multumesc band-ului meu, echipei, dansatorilor, tuturor celor din spatele scenei care au muncit neobositi, zi si noapte pentru a face acest turneu posibil, dar mai ales voua, publicului meu care ati participat activ intr-un numar foarte mare si mi-ati oferit tot sprijinul vostru! M-am bucurat de unul dintre cele mai frumoase turnee ale carierei mele, imi va lipsi Europa! Abia astept sa va revad in vara la show-urile outdoor, in Australia si Asia la finalul anului! Pana atunci, va multumesc, va multumesc, va multumesc!”, a declarat artistul.

Robbie Williams a inceput turneul de promovare in februarie 2023 in Germania, continuand cu show-uri in mai toate capitalele Europene. Solistul a promovat cel mai recent album al sau, lansat anul trecut in luna septembrie. XXV este o compilatie care include hit-urile clasice, acum reorchestrate, ce marcheaza 25 de ani de cariera solo!

Cu outfit-uri de scena “glam and glitz”, un stil “dandy-punk” si “pop-baroc” cu influente “rock eclectic”, celebrul artist a “electrizat” publicul prin aparitiile sale “flashy” si pline de energie!

Stilistul artistului a combinat elemente street wear cu haine glam in tinutele de scena ale starului international. Hainele reflecta un “golden age” al modei masculine cu influente din lumea grunge a strazii, in outfituri castigatoare ca si cand scena ar fi un ring de box, in care Robbie Williams este campionul!

“Stilul meu s-a imbunatatit de-a lungul timpului, pentru ca nu am fost niciodata interesat de moda, nu era o preocupare in anii ’90. Purtam combinatii din denim, jacheta si o pereche de jeans baggy, un T-shirt si pantofi sport Adidas sau Nike. Iar moda, de cand m-am casatorit, a devenit foarte importanta pentru sotia mea, deci importanta si pentru mine. Stilul meu este scump, mult prea scump, si nu ar trebui sa fie asa, dar iubesc hainele. Daca m-ai fi intrebat acum 15 ani ce cred despre fashion, ti-as fi spus ca este o prostie si nu-i vad necesitatea, iar acum sunt complet materialist si cred exact opusul”, a declarat solistul pentru jurnalistii din Romania, prezenti la show-ul de la Berlin.

In varsta de 49 de ani, Robbie Williams a mai declarat jurnalistilor romani ca in viitor si-ar dori sa invete sa cante la saxofon si sa lanseze un album, iar ca in prezent se dedica total sotiei Ayda Field si celor patru copii (Theodora, Colette, Charlton, Beau) face acte de filantropie si ca este interesat de problemele Planetei.

El a transmis un mesaj romanilor pe pagina de Facebook D&D East Entertainment in care a salutat publicul si a promis ca “vom face impreuna un party si mai reusit anul acesta”!

Biletele la Summer în the City, cel mai așteptat festival al verii din Bucureșți, sunt disponibile pe SummerCity.ro și IaBilet.ro în varianta de day tickets, dar și că abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile, în funcție de preferințe. Prețurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP.

Fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP.

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.