Summer in the city

Bucuresti, 18-19 august 2023

Festivalul SUMMER IN THE CITY intra in linie dreapta, aducand cu el distractie, un vibe pozitiv si actiuni prietenoase cu mediul!

Fanii lui ROBBIE WILLIAMS abia asteapta sa il revada pe cel mai mare entertainer al momentului pe scena ROMEXPO, Bd Marasti, 65-67, sector 1, Bucuresti.

Evenimentul va debuta vineri pe 18 august, iar portile de acces se vor deschide publicului incepand cu ora 15.00 pentru a se evita aglomeratia.

In prima zi a spectacolului, pe 18 august va urca pe scena Jason Derulo, superstarul american ale carui hit-uri au cucerit tot mapamondul care va aduce o energie si un entuziasm “molipsitor” publicului!

JASON DERULO tocmai si-a lansat noul hit “Glad U Came”, ce a precedat o colaborare cu faimosul DJ David Guetta “Saturday/Sunday” si marcat peste o suta de milioane de urmaritori pe retele de socializare!

Inaintea performance-ului artistului care va avea un show energic si seducator, vor urca pe scena, solista Nicole Cherry, una dintre vocile remarcabile din industria muzicala din Romania, songwriter si actrita, o solista foarte iubita de publicul din Romania, Eva Timush, o tanara speranta a muzicii romanesti si DJ Orkun, cunoscut publicului din Istanbul, o prezenta constanta la alte fesrivaluri din lume!

Distractia  cele mai frumoase zile de vara se va incheia pe 18 august la ora 23.00, dar publicul este asteptat a doua zi, sambata 19 august la concertul celui mai mare entertainer al momentului, ROBBIE WILLIAMS!

Ziua de sambata, 19 august va fi o ocazie extraordinara de a asculta live una dintre cele mai iubite voci ale timpurilor noastre, urcand pe scena si interpretand o serie memorabilia de hit-uri incluse in cel mai recent album al sau, XXV!

In deschiderea concertului lui ROBBIE WILLIAMS vor mai urca pe scena rockerii Editors, Calum Scott si Abby Roberts, o pleiada de artisti cu un vibe fresh si melodii hot!

Pentru a achiztiona bilete la festivalul SUMMER IN THE CITY, 18-19 august, ROMEXPO si a va asigura prezenta la eveniment, accesati site-urile oficiale de vanzare a biletelor: SUMMERCITY.RO si IABILET.RO

Rezervandu-va bilete din timp, veti avea garantat accesul la cele mai asteptate concerte ale verii si activitati din cadrul festivalului! Nu ratati ocazie de a va crea amintiri de neuitat la SUMMER IN THE CITY si de a petrece cele mai frumoase zile de vara alaturi de noi!

Pentru mai multe intrebari si raspunsuri, fanii pot contacta platforma IaBilet.ro pe adresa de email info@iabilet.ro  sau pe pagina https://help.iabilet.ro/help sau www.ddee.ro

Participă la evenimentul Summer in the City și fă parte dintr-o experiență memorabilă.

Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro și pe summercity.ro

Program Summer in the City

REGULI DE ACCES LA SUMMER IN THE CITY, 18-19 august ROMEXPO

Intrarea in perimetrul de desfasurare a Summer in the City (18-19 august, ROMEXPO) este posibila doar prin locurile si la orele stabilite de catre organizator. Accesul se va face doar prin intrarile special amenajate, in zona pavilionului central ROMEXPO.

Spectatorii sunt rugati sa vina din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces si pentru a nu pierde inceputul evenimentului.

La intrarea in locatie (care va incepe la ora 14.00), toti participantii vor fi controlati de catre agentii de securitate.

Accesul in spatiul evenimentului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata evenimentului Summer in the City, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs in cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomanda prezenta la eveniment a copiilor sub 5 ani. Organizatorii avertizeaza participantii ca spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor, gravidelor sau persoanelor epileptice. Din acelasi motiv, prezenta copiilor sub 3 ani este strict interzisa.

Copiii care au varste intre 3 si 16 ani pot participa doar insotiti de parinti sau reprezentantii legali, iar cei cu varste de peste 16 ani pot participa neinsotiti. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul copilului cu varsta in intervalul 3 si 8 ani este gratuit pe baza documentelor doveditoare. Copiii cu varsta mai mare de 8 ani au acces la eveniment numai in baza unui bilet valabil.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la eveniment a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza nereguli. Se recomanda cu fermitate achizitionarea biletelor numai din punctele si website-urile autorizate.

Este interzis accesul in perimetrul evenimentului cu:

   • droguri sau substante ilegale / interzise / periculoase / toxice / medicamente, cu exceptia substantelor necesare din motive medicale dovedite;

   • racitoare sau lazi frigorifice

   • rucsacuri sau genti de dimensiuni mai mari de o coala de hartie A4

   • sticle (din sticla sau plastic – pet), conserve, doze;

   • scaune pliabile, perne, copertine, corturi, gonflabile;

   • mancare sau bauturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - din afara incintei;

   • arme de orice fel, catuse, cutite de orice fel, cuttere, bate, buzdugane, spray-uri cu piper, spray-uri paralizante, bate de basabell, rangi, bastoane;

   • obiecte ascutite, obiecte care pot taia, obiecte periculoase de orice fel, foarfece, lame de ras, bijuterii ascutite sau taioase, lanturi sau alte obiecte care pot reprezenta un pericol public;

   • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), lumanari;

   • echipament de inregistrare audio/video,  selfie sticks, trepiede, monopiede, etc;

   • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (Tip DSLR, tip Mirrorless, tip Leica, tip GoPro);

   • Ipad-uri, tablete, laptopuri, drone;

   • biciclete, trotinete, segway,

   • obiecte care produc zgomot, fluiere, claxoane, goarne, instrumente, clopote, vuvuzele, dispozitive care produc sunete puternice electronic, mecanic sau manual;

   • bannere, postere, de dimensiuni mai mari de A3, steaguri, paturi, mingi;

   • umbrele;

   • artificii, fumigene, torte, articole pirotehnice de orice fel, spray-uri, vopsele, obiecte sau lichide inflamabile;

   • animale de companie;

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la eveniment cu medicamentele necesare.

Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele:

- persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale si audio, reprezinta un risc, isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment.

Spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor, gravidelor sau persoanelor epileptice.

Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugati sa isi pastreze biletele pentru control.

Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face dar, daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

Organizatorul este exonerat de orice raspundere cu privire la durata procedurilor de intrare in zona de desfasurare a evenimentului.

Organizatorul poate opera modificari ale programului artistic (artisti, ore de incepere a reprezentatiilor), in mod unilateral, iar participantul nu are dreptul de a cere despagubiri cu privire la acestea.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru calitatea programelor prezentate de artisti sau de evolutia pe scena a acestora, iar participantii nu pot ridica pretentii cu privire la acest aspect.

Organizatorul nu va anula evenimentul din cauza vremii nefavorabile, insa in cazul in care autoritatiile publice vor solicita suspendarea/anularea evenimentul din motive de caz fortuit sau

de forta majora, evenimentul sau o parte a acestuia vor fi suspendate/anulate, organizatorul neputand fi tras la raspundere pentru acestea.

Organizatorul nu este raspunzator de serviciile si produsele comercializate de partenerii contractuali in zona de Evenimentului si nu isi asuma raspunderea pentru prejudiciile ce pot decurge in legatura cu cumpararea sau utilizarea serviciilor sau produselor.

Organizatorul nu este responsabil/raspunzator pentru actiunile, comportamentele, etc. din afara zonei de eveniment.

In zona evenimentului, organizatorul va asigura paza si protectia participantilor, astfel ca acestia sunt obligati sa colaboreze cu echipa de paza si protectie si autoritati si sa respecte instructiunile acestora.

In cazul incidentelor care pot aparea in perimetrul Eeenimentului (violente, persoane in stare de ebrietate sau punerea in pericol a integritatii fizice a altor participanti), persoanele care asigura paza si protectia pot decide evacuarea persoanelor implicate.

Pe intreaga perioada a evenimentului, organizatorul, partenerii organizatorului sau presa acreditata au dreptul de a inregistra si fotografia evenimentul numai in conditiile comunicate la acreditare.

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.