Bon JoviI – Open Air Tour

Bon JoviI – Open Air Tour

Greatest Hits, o poveste care acopera trei decenii şi pune în prim plan single-ul “What do you got?”, care este în fruntea clasamentelor din toata lumea. Acestă colecţie îi evidenţiază drept una din cele mai mari trupe ale lumii. Până acum, acest album a vândut mai mult decât compilaţia “Cross Roads” din 1994, care se vânduse în 21,5 milioane de exemplare.

Greatest Hits a ajuns pe locul 5 în 20 de ţări din întreaga lume, printre care Germania, Statele Unite, Marea Britanie, Norvegia, Spania, Elveţia, Austria, Olanda, Noua Zeelandă, Argentina şi Coreea de Sud.

Bon Jovi live in Bucuresti

“Greatest Hits” sparge topurile peste tot în lume

BON JOVI a anunţat datele unui turneu extins în SUA, Canada şi Europa. Turneul începe în februarie, în Statele Unite, şi continuă în vară în Europa. Suntem foarte bucuroşi că BON JOVI au acceptat invitaţia de a cânta în România, pentru prima dată. Locaţia va fi frumoasa Piaţă a Constituţiei din Bucureşti, iar concertul va avea loc pe 10 iulie.

BON JOVI este o formaţie la superlativ. Au vândut peste 120 milioane de exemplare din albumele lor, au ţinut peste 2600 de concerte live în peste 50 de ţări, având un public de peste 34 de milioane de oameni – iar fanii lor continuă să se înmulţească. Nu este de mirare faptul că este cea mai buna formaţie live din lume, având atât hituri numeroase, cât şi performanţe superbe pe scenă.

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.