Eric Clapton & Steve Winwood

Marcel Avram şi D&D East Entertainment prezintă un eveniment unic în România: Eric Clapton & Steve Winwood Live la Bucureşti.

Cele două legende vor urca pe scenă în data de 11 iunie 2010, pe Stadionul Tineretului – Iolanda Balaş Soter.

Biletele au fost puse în vânzare în exclusivitate prin reţeaua Eventim şi au mai multe categorii de preţuri, după cum urmează:

  • 136,8 lei – Categoria III – bilete fara loc, în picioare
  • 179,2 lei – Categoria II – bilete cu loc
  • 423 lei – Categoria I – bilete cu loc
  • 636 lei – VIP – bilete cu loc

Aflaţi pentru prima dată în România, în cadrul unui eveniment prezentat de Marcel Avram şi D&D East Entertainment, Eric Clapton şi Steve Winwood îşi vor hipnotiza fanii, oferindu-le probabil cel mai bun concert live pe care l-au trăit vreodată, aşa cum se şi cuvine unor adevărate legende!

Eric Clapton & Steve Winwood Live în România este un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Cei doi monştri sacrii ai muzicii îşi vor duce spectatorii înapoi în timp, în perioada de glorie a rock-ului, cântând atât compoziţii proprii, cât şi melodii semnate de artişti legendari, ca Jimi Hendrix. Concertul Eric Clapton & Steve Winwood va fi o seară de neuitat şi un eveniment care va rămâne în inimile fanilor pentru totdeauna!

Ullamcorper eget nulla facilisi etiam dignissim diam quis enim lobortis.

„Lucrez de peste 35 de ani cu Eric Clapton şi a fost o dorinţă de-a mea de a-l aduce şi în România, ţara mea”, a decralat Marcel Avram.

Prieteni vechi şi foşti colegi de trupă, Eric Clapton şi Steve Winwood şi-au reunit forţele pentru a pune pe scenă un concert de excepţie, în cadrul turneului Eric Clapton & Steve Winwood Live, pe parcursul căruia cei doi mari artişti şi-au propus să recreeze „romantismul şi frumuseţea muzicii de altădată”.

Steve Winwood va fi o seară de neuitat şi un eveniment care va rămâne în inimile fanilor pentru totdeauna!

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.