Guns N' Roses

Guns N’ Roses – recital extraordinar in cadrul Tuborg Green Fest powered by Rock the City

Cel mai mare festival al verii, Tuborg Green Fest powered by Rock The City, aduce trupe de referinta ale rock-ului mondial in recitaluri extraordinare. Dupa ce a facut inconjurul Europei alaturi de artisti si trupe de renume mondial, Tuborg Green Fest promite sa aduca in Romania in parteneriat cu Rock the City o atmosfera incendiara garantata de trupele de calibru, experienta unica si Tuborg, berea cea mai implicata in muzica.

Foarte iubita in intreaga lume, GUNS N’ ROSES, headliner incontestabil al Tuborg Green Fest, revine in Romania, dorindu-si sa rasplateasca fidelitatea fanilor printr-un recital extraordinar, de peste doua ore.

Guns N’ Roses revine in Romania cu un concert extraordinar in cadrul Tudorg Green Fest powered by Rock the City. Recitalul va avea loc in data de 1 iulie 2012.

Guns N’ Roses live in Bucuresti

Istoria GUNS N’ ROSES porneste acum trei decenii, in anii ’80, cand pe scena rock-ului mondial s-au petrecut schimbari importante. Noul val de formatii glam rock a avut in frunte grupul american GUNS N’ROSES, considerat un demn urmas al celebrilor Rolling Stones.

De-a lungul anilor, GUNS N’ROSES a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai in America. Fiecare album GUNS N’ROSES a intrat in topul Billboard, in multe topuri europene, dar si in cele din Asia si America de Sud. Cel mai bine vandut disc al grupului este “Appettite For Destruction” cu peste 38 de milioane de exemplare vandute la nivel mondial. In discografia grupului figureaza sase albume de studio, trei EP-uri si un album live, dar si multe alte compilatii.

Dupa 1993, GUNS N’ROSES se desfiinteaza, dar, cand nimeni nu se mai astepta, in 2008, revine in atentie cu un nou disc de studio numit “Chinese Democracy”. A fost marea surpriza a anului 2008 si in acelasi timp, un comeback de referinta in istoria rock-ului. Punctul forte al grupului a ramas aparitia live. Odata cu “Chinese Democracy World Tour”, trupa si-a recucerit fanii si a castigat simpatia unei si mai largi audiente.

‍Biletele sunt puse in vanzare prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si pe www.eventim.ro.‍

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.