Harlem Globetrotters

Magia Harlem Globetrotters din nou in Romania

Cunoscuti si drept “magicienii baschetului”, Harlem Globetrotters se pricep de minune sa tina publicul in priza cu doze consistente de comedie si un amestec unic de jonglerii cu mingea, dribbling-uri incredibile, aruncari la cos nemaivazute si celebrele slam-dunk-uri care te lasa cu gura cascata. Membrii echipei sustin insa ca cel mai bine se pricep sa aduca familiile impreuna la spectacolul lor si sa le ofere clipe pe care nu le vor uita ani de-a lungul.In cei aproape 85 de ani de existenta, Harlem Globetrotters au jucat mai mult de 25.000 de partide de baschet in 120 de tari de pe 6 continente, in fata a mai mult de 130 de milioane de fani, inclusiv presedinti de stat, regi si papi.

Cei mai celebrii jucatori din toate timpurile au facut parte din line-up-ul Globetrotters, inclusiv Wilt Chamberlain si Magic Johnson, fiind introdusi in Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

Harlem Globetrotters in Bucuresti

Dupa spectacolele cu casa inchisa din 2007, 2008 si 2010 Harlem Globetrotters vor face din nou o demonstratie de maiestrie intr-un show cu totul nou, pe 21 Aprilie 2014 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Alexander Weekes si Saul White vor petrece weekend-ul la  Bucuresti pentru a promova show-ul pe care intreaga echipa il va sustine pe data de 21 Aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti !

Cei doi vor acorda interviuri, vor vizita centre de copii cu dizabilitati, scoli, cluburi sportive, vor face poze si vor da autografe faniilor sai!

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.