Harlem Globetrotters Fan Powered World Tour

Harlem Globetrotters, cei mai faimosi baschetbalisti din lume, revin in Romania, cu spectacole in 2 orase!

Cea mai faimoasa echipa de baschet din lume, The Original Harlem Globetrotters Team, se intoarce in Romania, unde isi da intalnire cu fanii lor in 2 orase! Spectacolul va ajunge la Bucuresti pe data de 22 mai, la Sala Polivalenta si la Craiova, pe data de 24 mai, la Sala Polivalenta.

Harlem Globetrotters sunt cunoscuți pentru abilitățile lor uimitoare de baschet, umor, dar și pentru implicarea lor sociala, prin acte caritabile pe teren și în afara acestuia. O echipa de baschet care a depasit si mutat normele baschetului clasic, fiind arhicunoscuta in cultura sportului si a divertismentului.

Harlem Globetrotters live in Bucuresti

Fanii baschetului vor avea ocazia unica de a se apropia de actiune, mai mult ca oricand. Noul turneu ofera fanilor oportunitati multiple de a interactiona cu superstar-urile Globetrotters, in timpul meciului dar si dupa meci. Alaturati-va faimosilor jucatori, in cadrul turneului Fan Powered World Tour!

Echipa Harlem Globetrotters a fost fondata de Abe Saperstein in 1926, in Chicago, Illinois, cu 20 de ani inaintea fondarii Ligii Nationale de Baschet American (NBA). Primul meci oficial a fost jucat pe 7 ianuarie 1927, iar de-a lungul anilor, echipa a jucat peste 26.000 de meciuri-spectacol, in 123 de tari, fiind primiti cu bratele deschise de pasionatii de baschet de toate varstele.

Jucatorii au demonstrat ca pot fi entertaineri si in afara terenului, aparand in 2 filme de la Hollywood in anii `50. Incepand cu anul 1970, echipa a aparut constant la emisiunile televizate sambata dimineata, a rezolvat mistere impreuna cu Scooby-Doo, a aparut in doua seriale animate create de Hanna-Barbera dar si in propria emisiune televizata live `Harlem Globetrotters Popcorn Machine`. Pentru a le incununa meritele, in anul 1982 Harlem Globtrotters au primit o stea pe Hollywood Walk of Fame!

Biletele se pun in vanzare marti, 19 februarie, ora 12.30, si vor fi disponibile la pret promotional, Ia reteaua Eventim.

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.