Iron Maiden – „MAIDEN ENGLAND”

IRON MAIDEN ELECTRIZEAZA ROMANIA CU UN SHOW ULUITOR, “MAIDEN ENGLAND”

East European Events, Marcel Avram si D&D East Entertainment ureaza bun venit legendarei trupe IRON MAIDEN in Romania. Pe 24 iulie trupa va sustine un concert in aer liber in locatia magnifica a Pietei Constitutiei. Invitati speciali pentru acest eveniment unic vor fi cei 4 mari maestri ai trupei thrash Anthrax, care vor avea ajutorul nepretuit al celor de la Voodoo Six. Biletele se pun in vanzare marti, 19 martie, ora 10.00, si vor fi disponibile prin reteaua Eventim, in magazinele Orange si Vodafone, in magazinele Domo, in librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro

TRUPA VA CONCERTA IN FATA CELEI MAI “GRELE” CLADIRI DIN LUME – IN AER LIBER, IN PIATA CONSTITUTIEI DIN BUCURESTI

Maiden va concerta in aer liber in locatia magnifica a Pietei Constitutiei aflata in inima Bucurestiului, pe data de 24 iulie 2013. Piata Constitutiei este delimitata pe una dintre laturi de Palatul Parlamentului, una dintre cele mai mari si impresionante cladiri din Europa (imaginea de mai jos).

Iron Maiden live in Bucuresti

Actualul turneu MAIDEN ENGLAND va reproduce spectacolul de scena din turneul care a avut loc în 1988 „Seventh Son” si în care trupa va interpreta multe piese din cadrul legendarului turneu, precum şi din concertul video VHS din 1989 intitulat „Maiden England”, care împrumută numele acestui turneu şi care va fi lansat în premieră pe DVD în data de 23 martie 2013.

Considerat cu uşurinţă unul dintre cele mai importante şi de impact trupe rock din toate timpurile, IRON MAIDEN a vândut aproximativ 90 milioane de albume la nivel mondial, a susţinut peste 2000 de concerte live în 58 de tari din intreaga lume şi a lansat 15 albume de studio incluzându-l pe cel mai recent “The Final Frontier”, cel mai de succes album al lor situându-se pe locul 1 în peste 28 de tari.

Turneul MAIDEN ENGLAND marchează al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o călătorie care a început în 2004 cu DVD-ul “The Early Days” şi ulterior, în 2005, cu turneul “Early Days”. Partea a doua a urmat în 2008, cu DVD-ul “Live After Death” şi cu îmbarcarea trupei în noul turneu care a daramat frontierele “Somewhere Back În Time World Tour 2008/9”, turneu în care au concertat în faţa a  peste două milioane de fani din aproape 40 de ţări, zburând între show-uri pe cinci continente cu aparatul lor personalizat Boeing 757, denumit “ Ed Force One”, pilotat de vocalistul trupei Bruce Dickinson, avion acoperit în întregime cu imaginea DVD-ului “Flight 666”.

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.