Robbie Williams - Let Me Entertain You Tour

Robbie Williams LIVE la Bucuresti!

Concertul anului 2015 va avea loc in data de 17 iulie, in magnifica locatie a Pietei Constitutiei si promite sa fie un spectacol exploziv de arta si muzica, in stilul caracteristic artistului.

Let Me Entertain You Tour 2015 este cel de-al 11-lea turneu din cariera artistului si va debuta in luna martie a acestui an, cu un concert in Madrid, Spania. Va continua cu show-uri in premiera si nu numai, in mai multe tari din Europa si Asia.

“If anybody this year stages a more fun, up-for-it pop gig than Robbie Williams, I would love to see it”

Robbie Williams Live la Bucuresti

Concertul de la Bucuresti va fi o calatorie de neuitat prin vasta discografie a lui ROBBIE WILLIAMS, continand cele mai cunoscute hit-uri ale sale: Let Me Entertain You (melodie care da si numele turneului) Feel, Angels, s.a.m.d.

Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment organizeaza, in premiera in Romania, concertul celui mai cunoscut si asteptat pop-star britanic, ROBBIE WILLIAMS, adaugand Bucurestiul pe lista destinatiilor turneului “Let Me Entertain You Tour”.

Biletele se pun in vanzare marti, 24 februarie 2015, ora 16:00 si vor fi disponibile prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.