Rock the City - Arcade Fire

Rock The City prezinta, in premiera, in datele de 19 si 20 iunie 2018, concertele  Nick Cave & The Bad Seeds si Arcade Fire. Concertele vor avea loc in Bucuresti, la Romexpo (parcarea A).

Arcade Fire si-a inceput activitatea in anul 2001, la initiativa lui Win Butler si Josh Deu, iar in 2004 a devenit cunoscut la nivel international in urma lansarii albumului de debut, Funeral. Adept al genului indie-rock, Arcade Fire a devenit rapid un nume important in domeniu si a reusit sa ajunga in top dupa lansarea celui de-al doilea album de studio, Neon Bible, editat in 2007.

Arcade Fire live in Bucuresti

De la formarea acestui grup si pana in prezent au fost editate 5 albume de studio si 3 EP-uri. Arcade Fire a avut de-a lungul timpului o consistenta activitate live, sustinuta de sase turnee. Ultimul turneu a fost inceput in 2017 sub numele Infinite Content Tour, turneu ce continua si-n 2018.

Arcade Fire este una dintre cele mai premiate formatii rock din ultimul deceniu. Printre numeroasele premii castigate se numara Brit Awards, CASBY Awards, Grammy, Mojo Awards si New Musical Express Awards.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.