The Cure – Gos is an astronaut

Pentru prima oara in Romania, va prezentam, cu deosebit respect, concert extraordinar THE CURE, pe 22 iulie, in Piata Constitutiei! Alaturi de celebra trupa britanica vor concerta si cei trei irlandezi de post-rock, GOD IS AN ASTRONAUT!

In peste 40 de ani de activitate muzicala, THE CURE a avut in componenta mai mult de 13membri, la evenimentul din Bucuresti, de anul viitor regasindu-se: SIMON GALLUP – bas, JASON COOPER – baterie, ROGER O’DONNELL – clapa si REEVES GABRELS – chitara si, in modevident, inconfundabila si constanta prezenta a lui ROBERT SMITH – voce si chitara.

Primul concert din cariera muzicala THE CURE a strans 1500 de spectatori si a avut loc in 1978.

The Cure live in Bucuresti

THE CURE, trupa britanica de rock, ce s-a format in Crawley, Sussex, in anul 1976, ca Easy Cure, este considerata, pentru scena muzicala a anilor ’80, pioniera in zona rockului alternativ englezesc. Formatie cu un trecut muzical extrem de interesant, a suferit mai multe schimbari de componenta, vocalistul, chitaristul si principalul compozitor, Robert Smith fiind singurul membru constant al formatiei britanice.

La inceputul anilor 1990, The Cure era una dintre cele mai populare trupe de rock alternativ din lume.  In 1990, au castigat, cu piesa “Lullaby”, sectiunea Best Video la premiile Brit Awards, iar in 1991, au primit,tot la Brit Awards, premiul Best British Band. Dupa un an, la MTV Video Music Awards au castigat Viewer’s Choice (Europe) cu secventa “Friday I’m In Love”.

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.