Thirty Seconds To Mars

Thirty Seconds To Mars ajung, pentru prima oara, in Romania!

Dupa ani de asteptare, trupa americana Thirty Seconds To Mars ajunge pentru prima oara in Romania, pentru a sustine un show exploziv, in aer liber, in data de 5 Iulie 2014, la Romexpo, Bucuresti.

Thirty Seconds To Mars si-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album “LOVE LUST FAITH + DREAMS” si in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

Thirty Seconds To Mars live in Bucuresti

Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars – This is War – a doborat recordul pentru cel mai lung tur realizat vreodata de o trupa rock, intrand in Guinness World Record. Trupa a concertat fara intrerupere timp de doi ani, in 60 de tari de pe sase continente, majoritatea evenimentelor fiind sold out. Au fost 311 spectacole, ce au atins un public de peste trei milioane de persoane, care au ramas fara suflare, eveniment dupa eveniment.

In ceea ce priveste concertele din actualul turneu, Jared Leto promite: “Vom canta atat piese de pe cel mai recent album LOVE LUST FAITH + DREAMS,  cat si de pe This is War,  A Beautiful Lie si Welcome To the Universe. Va asteapta o seara nebuna, plina de surprize si spectacol!”

Biletele pentru concertul de la Bucuresti se pun in vanzare miercuri, 18 decembrie si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.